Sanatate

Ingrijeste-ti corpul

Perioada: 04.12.2017 - 31.12.2018 Activ în Hunedoara
0 Lei
Sumă target: 16000 Lei
Donează

Descriere

Subiectele cu privire la dezvoltarea sexuală și igiena necesară sunt considerate deseori tabu, nevorbindu-se despre acestea din cauza carenței de informații, fiind mare nevoie de sprijin necondiționat, cu atât mai mult cu cât persoanele de sex feminin beneficiare provin dintr-un mediu defavorizat.

Scopul proiectului

Informarea mamelor și fiicelor acestora despre transformările pe care le presupune fiecare etapă și despre îngrijirea corespunzătoare a corpului.

Educație în prevenirea sarcinilor nedorite, mai ales la vârste fragede, și a bolilor cu transmitere sexuală.

Cui donez?

Beneficiarele acestui program sunt aproximativ 40 de fete cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, aflate în plin proces de transformare, și 50 de mame din familiile beneficiare ale Centrului de zi Petrila.

De ce să donez?

În familiile defavorizate, unde sunt mulți copii și o situație financiară precară, lipsa educației ce poate cauza încă o sarcină nedorită înseamnă îngreunarea traiului, astfel că învestiția în acest program de educare și prevenire poate schimba viața familiei în ansamblu.

143 vizualizări

ONG - Organizatia Salvati Copiii Filiala Hunedoara

Salvati Copiii Filiala Hunedoara este o organizatie neguvernamentala, de utilitate publica, non-profit, care promoveaza din 1999 drepturile copilului in judetul Hunedoara, in acord cu Conventia Natiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului. Este membra a Salvati Copiii International, cea mai mare organizatie independenta din lume de promovare a drepturilor copiilor, ce cuprinde 29 de membri si desfasoara programe in peste 120 de tari.

Adresă:

Strada 8 Martie Nr.60-Petrila, Hunedoara

Telefon: 0254550618
Contact: Popescu Valeria