Social

Locuinta pentru copiii si tinerii strazii

Perioada: 28.11.2017 - 22.12.2020 Activ în Bucuresti
22638,00 Lei
Sumă target: 175000 Lei
Donează

Descriere

Totul a pornit de la destinul implacabil al lui Rareș, un tânăr fără adăpost, fără o șansă la un loc de muncă decent și care și-a găsit sfârșitul degerat de frig, pe străzile capitalei. Din nefericire, când am crezut că putem face ceva pentru Rareș, timpul ne-a dat o palmă. 

Locuința socială se dorește a fi o casă, care să servească unui număr de 6 tineri ce au părăsit casa de copii.  Cei 6 tineri vor beneficia din partea noastră de un loc de muncă pentru a-și strânge bănuții necesari plății unui avans în vederea achiziționării unei locuințe prin programul prima casă.  Vor beneficia de consiliere. terapie și suport până devine independent. 

Serviciile de cazare sunt gratuite și sunt asigurate pe o perioadă de maxim 2 ani. 

Scopul proiectului

Asigurarea unei locuințe temporare pentru a strange banuții de care are nevoie tânărul pentru avans în cadrul programului prima casă. 

Cui donez?

Tinerilor care vor beneficia în mod gratuit de serviciile acestei locuințe ce vor fi pregătiți cu adevărat pentru ceea ce înseamnă o viață independentă. 

De ce să donez?

Contribui la consolidarea deprinderilor de viață independentă pentru cei 4 tineri abandonați pe străzile municipalității. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Aurelian Stefan:
Exista tineri in cautare de loc de munca ?
21 aprilie 2019 11:58:01
24318 vizualizări

ONG - VOCEA COPIILOR ABANDONATI

Scopul nostru este să fim alături de tinerii/ copiii abandinați, oferindu-le sprijin atât prin activități educative, cât și prin simplul fapt că au, printre membrii asociației, persoane în fața cărora să-și deschidă sufletul, să fie ascultați și iubiți.

Mai mult, dorim să le facem auzită VOCEA!

Oferim tinerilor programe prin care învață ce drepturi și obligații au, din punct de vedere legal, și le arătăm căile legale prin care se pot adresa autorităților competente. Dar, mai ales, îi ajutăm să-și găsească un punct de echilibru în viață, să-și dea seama la ce sunt buni, cum se pot ajuta, cum pot fi piloni de bază pentru societate, să se descopere ca ființe sociale, ca oameni care, cu muncă și dedicare, pot deveni profesioniști foarte buni în orice domeniu pe care și-l aleg.

O societate nu poate evolua fără tineri. Vă rugăm să țineți minte că toți oamenii sunt valoroși, că ei nu au ales să fie abandonați de părinți și că asta, în niciun caz, nu îi descalifică în fața celor care au crescut în familiile biologice.

Adresă:

Comuna Snagov, Sat Snagov, Soseaua Snagov nr. 135, Bl. D4, Sc. 1, Ap. 2, Jud. Ilfov

Telefon: 0743365469
Contact: Visinel BALAN