Social

Locuinta pentru tinerii strazii

Perioada: 28.11.2017 - 31.03.2018 Activ în Bucuresti
7705,00 Lei
Sumă target: 175000 Lei
Donează

Descriere

Pespe 2000 tineri instituționalizați părăsesc anual casele de copii. Doar 3% reușesc! Peste 97% nu știu încotro să se îndrepte. 22% ajung în centrele de detenție din întreaga țară. 

Locuința socială se dorește a fi un apartament de 2 camere care să servească unui număr de 4 tineri ce au părăsit casa de copii.  Din partea noastră va beneficia de un loc de muncă pentru a-și strânge bănuții necesari plății unui avans pentru achiziționarea unei locuințe prin programul prima casă.  

Considferăm că prezentul proiect oferă șansă tinerilor în a se pregăti cu adevărat pentru o viață independentă. 

Serviciile de cazare sunt gratuite și sunt asigurate pe o perioadă de maxim 2 ani. 

Scopul proiectului

Asigurarea unei locuințe temporare pentru a strange banuții de care are nevoie tânărul pentru avans din cadrul programului prima casă. 

Cui donez?

Tinerilor care vor beneficia în mod gratuit de serviciile acestei locuințe gratuite pentru a se pregăti cu adevărat pentru ceea ce înseamnă o viață independentă. 

De ce să donez?

Oferi șansă tinerilor în a-și continua viața, devenind o contribuție pozitivă în comunitate. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
5335 vizualizări

ONG - DESENAM VIITORUL TAU

DESENĂM VIITORUL TĂU (DVT) este organizația non-guvernamentală desemnată ca având cei mai activi voluntari în 2013, și considerată ca având un avânt incredibil de a face fapte bune, în mai puțin de un an de la înființare punând la punct un plan extrem de ambițios: deschiderea primului Centru de Tineret din București, dedicat exclusiv tinerilor instituționalizați și celor ce provin din medii familiale defavorizate.

Experiența DVT înseamnă  dedicare, expertiză și profesionalism în lucrul cu oamenii, gestionarea resurselor și realizarea imposibilului atunci când toți cred că nimic nu mai poate salva situația.

Adresă: Comuna Snagov, Sat Snagov, Soseaua Snagov nr. 135, Bl. D4, Sc. 1, Ap. 2, Jud. Ilfov
Telefon: 0743365469
Contact: Visinel BALAN