Social

MASA CALDA LA BUNICI

Perioada: 04.02.2022 - 24.02.2022 Activ în Bucuresti Ilfov
930,00 Lei
Sumă target: 3500 Lei
Donează

Descriere

Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” începe un nou program social „Masa caldă la bunici” și se adresează persoanelor vârstnice din București și Ilfov, care au pensii mici, sub 1000 lei. 

Cu ajutorul vostru, putem oferi un suport alimentar pentru 60 de persoane vârstnice, care trăiesc în București și Ilfov și care nu au suficiente venituri și resurse materiale, pentru a se descurca într-o lună.

Credem că luarea mesei calde în regim de catering, este o ocazie minunată pentru vârstnicii greu deplasabili.

Haideți să oferim acum o masă caldă la bunici!

Scopul proiectului

Scopul organizării acestei colectei este strângerea de fonduri pentru plata mesei calde la restaurant, care va fi distribuită acasă de către voluntari la vârstnicii nevoiași care au venituri mici, sub 1000 lei.

Cui donez?

Persoanelor vârstnice din București și Ilfov, care trăiesc la limita subzistenței din cauza pensiei mici.

De ce să donez?

 
Pentru a livra cu ajutorul vostru, masa caldă la 60 de persoane vârstnice, care trăiesc în București și Ilfov și care nu au suficiente venituri și resurse materiale pentru a se descurca material într-o lună. 
 
 
731 vizualizări

ONG - Asociatia pentru Copii si Batrani Sf Hristofor

Asociatia pentru copii si batrani „Sfantul Hristofor” esten-profit, organizatie crestina ce desfasoara activitati cu caracter educativ, cultural si social pentru copiii, tinerii, batranii institutionalizati, precum si a altor categorii de persoane defavorizate, obiectivul principal fiind crearea unor medii de socializare, acces catre servicii, piata muncii si activitati de recreere pentru aceste categorii de persoane.  Asociatia a fost infiintata la data de 9 mai 2015 in Bucuresti, in urma mai multor actiuni social-filantropice si cultural-religioase desfasurate la centrele de plasament din Rm. Valcea.

Adresă:

Str. Parangului, nr 32, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0743866859
Contact: Marius Keller