Protecția animalelor

MIAU sterilizat pisica

Perioada: 12.05.2020 - 06.06.2020 Activ în Bucuresti Ilfov
30,00 Lei
Sumă target: 4500 Lei
Donează

Descriere

Asociația Animal Society, în parteneriat cu Vier Pfoten, demarează o nouă campanie de sterilizare a pisicilor de rasă comună, cu sau fără stăpân, din București și din localitățile limitrofe.

Sterilizările vor fi gratuite și vizează doar pisicile de rasă comună. Campania se va desfășura pe bază de programări la numărul 0730.583.510. 

În contextul pandemiei de coronavirus, reprezentații Animal Society vor prelua animalele direct de la domiciliul solicitanților sau din locurile indicate de către aceștia. Membrii echipei vor purta măști și mănuși de protecție și vor respecta regulile de distanțare socială. Sterilizările vor avea loc la clinica asociației din Popești-Leordeni. Animalele vor fi ulterior returnate proprietarilor sau în teritoriu.

Articole externe

Scopul proiectului

Reducerea numărului de animale fără stăpân și a suferinței în rândul acestora. Sterilizarea în masă este o metodă umană și eficientă recomandată de Organizația Mondială a Sănătății. Animal Society derulează campanii de sterilizare de peste două decenii.

Cui donez?

Campania vizează pisicile de rasă comună, cu și fără stăpân, din București și din localitățile limitrofe.

De ce să donez?

Pentru ca un număr cât mai mare de animale să poată beneficia de această campanie de sterilizare, cu un impact comunitar semnificativ. Efectele pozitive ale sterilizării se răsfrâng nu doar asupra animalelor, ci și asupra comunităților unde acestea trăiesc.

510 vizualizări

ONG - Asociatia Animal Society

Animal Society este un nume nou în spatele căruia stă o echipă veche. De 25 de ani luptăm pentru binele animalelor, iar în ultimii 18 ani probabil ne-ați știut ca Vier Pfoten România. La "Stray Animal Care" ne angajăm să rezolvăm problema câinilor străzii într-un mod uman, adică să luăm toți maidanezii de pe străzile orașelor fără a-l face pe vreunul să sufere, pentru binele lor, al animalelor, și al oamenilor deopotrivă. Iar cu "Câini pentru oameni" am demonstrat că niște câini luați de pe stradă se pot transforma în veritabili supereroi. Transformați cu grijă, răbdare și afecțiune, din maidanezi comuni în câini de terapie de care se bucură oameni aflați la nevoie, prietenii noștri contribuie de 14 ani la îmbunătățirea constantă a percepției publice asupra animalelor nimănui. Deși un viitor în care nici un animal și nici un om să nu mai sufere e greu de imaginat, unul în care să reducem semnificativ suferința din jur este în puterea noastră. Și-l putem transforma în realitate împreună, începând chiar de azi.

Adresă:

Str. ZARII,NR 3,SECTOR 5

Telefon: 0722322417
Contact: Anca Tomescu