Sanatate

Maria vrea sa-si recapete copilaria

Perioada: 21.01.2015 - 01.01.2017 Activ la nivel național
535,00 Lei
Sumă target: 35000 Lei
Donează

Descriere

Pintea Ioana-Maria s-a nascut pe 21.07.2004 si isi petrece copilaria intr-un scaun cu rotile. Ea sufera de Tetrapareza Spastica Post Interventie Chirurgicala Cord – Tetralogie Fallot, Luxatie Sold Drept operata, Subluxatie Sold Stang.

Dupa externarea din maternitate au inceput investigatiile pentru interventia chirurgicala pe cord, a fost supusa investigatiilor medicale: ecografii cardiologice, radiografii iar la 1 an si 2 luni a fost facuta corectia pe cord in urma careia au aparut alte complicatii: Paralizie Cerebrala Infantila, Tetrapareza Spastica, Atrofie de Nerv Optic, Retard sever (nu rosteste decat cateva cuvinte). In decursul anilor la lista s-au adaugat alte boli: luxatie pe ambele solduri (din cauza spasticitatii) si  Epilepsie Generalizata.

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul acestui proiect este de a obtine pentru Mariuca fondurile necesare pentru un an de recuperare medicala, la o clinica din Bucuresti.

Cui donez?

Donatiile vor fi directionate exclusiv catre Pintea Ioana-Maria pentru proiectul: Maria vrea sa-si recapete copilaria

De ce să donez?

Mariuca are nevoie de continuarea sustinuta a recuperarii medicale si a logopediei; costul recuperarii/luna este de aprox. 1960 ron:

  • - 3 sedinte/ saptamana recuperare medicala: 660 ron/luna
  • - 2 sedinte/ saptamana kidrokinetoterapie: 640 ron/luna
  • - 3 sedinte/saptamana logopedie: 660 ron/ luna
  • Pentru coborat/urcat scari cu tot cu carucior (locuieste la etajul 2 al unui bloc fara lift) are nevoie de:
  • - elevator: 11.000lei
1191 vizualizări

ONG - ASOCIATIA MISENA

Asociaţia Misena este o organizaţie non-profit care a luat fiinţă din DORINŢA de a arăta lumii că generozitatea poate fi un mod de viaţă. Că uneori poţi “să dai mai departe” chiar în clipele când simţi că nu mai ai nimic.

Adresă: Bucuresti, str. Sabitei, nr. 36, Sector 3
Telefon: 0721258244
Contact: Pandurita Ana