Cultura

Monstrii Sacri

Perioada: 14.12.2017 - 15.12.2018 Activ în Bucuresti
290,00 Lei
Sumă target: 15000 Lei
Donează

Descriere

Crearea unei platforme in care sa se regaseasca informatii despre mari valori si mostenirea pe care o lasa generatiilor viitoare. Tinerii vor putea fi inspirati de aceste valori putand ajunge ei la randul lor, un exemplu pentru alti tineri. Ne dorim ca toate valorile romanesti sa fie promovate si sa se mentina in prezent astfel acordand tinerilor si generatiilor viitoare ocazia sa cunoasca „virtual” si intr-un cadru bine organizat toate personalitatile romanesti si imensa mostenire lasata in urma lor. Centralizarea informatiile se va realizeza pe diferite categorii si domenii. Platforma va fi un „DEX” al tuturor marilor valori si personalitati romanesti. In interiorul platformei, fiecare categorie va fi insotita de un filmulet care va reprezenta „cartea de vizita” pentru fiecare categorie.

Scopul proiectului

Consider este necesara prezentarea istoriei, a marilor valori si personalitati romanesti intr-o maniera moderna si accesibila in incercarea de a face cunoscuta tinerilor mostenirea pe care acesti monstri sacri au lasat-o in urma lor. Crearea unei platforme online în care să se regăsească informaţii despre marile valori româneşti.

Cui donez?

Initiatorul proiectului (Florin Baban), alaturi de Scoala de Valori si a colaboratorilor acestora, va pregati platforma (www.monstriisacri.ro) prin activitati de cercetare si pregatire continut. Activitatile principale voi fi:

  • Realizare site;
  • Activitati de cercetare si pregatire continut;
  • Documentare, pregatire continut si realizare filmulete si prezentari pentru fiecare categorie in parte in colaborare cu platforma UnMinut
  • Activitati permanente:Mentenanta site; Activitati de promovare in media si online.

De ce să donez?

Intrand in contact cu mai multi tineri, am constatat ca majoritatea dintre acestia nu cunosc cine sunt sau cine au fost marile valori romanesti. Cu ajutorul acestei platforme, acestia vor putea cunoaste monstrii sacri din diferite domenii de activitate: teatru si cinematografie, muzica (interpreti, compozitori), sport, medicina, literatura, cercetare (inventatori si oameni de stiinta) etc.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Florin Baban:
Buna ziua! putem comunica in privat pe babanflorin@yahoo.com
15 ianuarie 2018 10:21:50
1716 vizualizări

ONG - Scoala de Valori

Scoala de Valori este o organizatie non-guvernamentala moderna a carei viziune este dezvoltarea prin educatie inovativa a unei societati bazate pe valori.

 

Scoala de Valori pune sub semnul intrebarii granitele educatiei traditionale pentru a pune la dispozitia indivizilor informatii valoroase, experiente de formare a caracterului, interactiune cu modele pozitive si expunere internationala. Scopul acestor experiente este acela de a creste responsabilitatea personala si controlul indivizilor asupra alegerilor de viata.
Adresă:

Str. Ion Nistor, Nr.2, Mezanin, Ap.1, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 0743908338
Contact: Andreea Dinu