Protecția animalelor

Mow And Pow Adapost Animale

Perioada: 05.05.2020 - 31.12.2020 Activ în Bucuresti Ilfov
135,00 Lei
Sumă target: 50000 Lei
Donează

Descriere

Cafeaua ta de azi poate fi masa de mâine a unui cățeluș sau a unei pisicuțe. Donează 5 lei și contribuie la construcția celui mai prietenos adăpost de animale. În afara Bucureștiului, în natură, îngrijit de voluntarii noștri pasionați de animale și specialiști în medicină veterinară. Un loc perfect în care să le oferim o a doua șansă.

Scopul proiectului

Achiziția unui teren în vederea construirii unui adăpost pentru minimum 50 de animale abandonate, amplasat în afara Bucureștiului, departe de zonele locuibile, dar suficient de aproape de îngrijitorii voluntari. 

Cui donez?

Comunității iubitorilor de animale pentru construcția și mentenanța Adăpostului Mow&Pow

De ce să donez?

Contribuie la construcția și mentenanța adăpostului de animale Mow&Pow printr-o simplă donație.

1577 vizualizări

ONG - Asociatia RAM: Respecta, Ajuta, Munceste

Asociația RAM: Respectă, Ajută, Muncește este o organizație non-guvernamentală, înființată în anul 2019 și care își propune să aducă o schimbare în mediul social, economic, ecologic și cultural-educațional din România.
R.A.M. este acronimul de la 3 cuvinte în care credem cu tărie:

Respectă – respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor români prin incluziunea socială a persoanelor defavorizate, precum și a oricăror persoane fizice care își doresc să își găsească un loc pe piața muncii din România.

Ajută – ajutorul acordat societății pentru educarea și reeducarea cetățenilor români cu scopul de a preveni, menține și perpetua grija pentru societate, dar și pentru un mediu de viață curat și sănătos.

Muncește – oportunitatea de a beneficia de educație, formare profesională și integrare pe piața muncii atât a persoanelor defavorizate, cât și a celor care își doresc să contribuie prin muncă la dezvoltarea societății românești.

Adresă:

Strada Sublocotenent Popa, Nr. 5, Bl. 15B, Et. 6, Ap. 36, Sector 5, București

Telefon: 0726331664
Contact: Radu Andrei-Mihail