Educație

Muschetarii de la Triscu

Perioada: 07.12.2017 - 15.03.2018 Activ în Dolj
800,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

Proiect finalist în Brutăria de Fapte Bune.
La Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trişcu”, performanţele actuale încununează istoria de peste un secol. Printre fostii elevi ai liceului se afla si castigatoarele aurul olimpic la Rio la scrima – Loredana Iordachioiu – Dinu, Simona Gherman si Ana Maria Branza-Popescu antrenate de Dan Podeanu – profesor in cadrul liceului.Liceul beneficiaza din 2003 de o sala de scrima, care, nu a mai fost modernizata, vara este foarte cald, pentru ca nu este dotata cu aer conditionat, iar iarna este la fel de frig ca si afara, pentru ca centrala termica nu mai functioneaza.

 

Scopul proiectului

Muschetarii de la Triscu” - sprijinirea unui grup tinta de 10 copii de la clasele V-VIII, de la sectia de scrima, prin achizitionarea unor echipamente adecvate pentru antrenamente precum si a unui kit special care ii ajuta pe copiii de aceasta varsta la antrenamentele zilnice.

 

Cui donez?

Obiectivul proiectului „Muschetarii de la Triscu” este reprezentat de sprijinirea unui grup tinta de 10 copii de la clasele V-VIII, de la sectia de scrima, prin achizitionarea unor echipamente adecvate pentru antrenamente precum si a unui kit special care ii ajuta pe copiii de aceasta varsta la antrenamentele zilnice.

De ce să donez?

Categorii elevi

Nr elevi

Masti

Arme

Costume complete
(bluza+pantalon) - pret RON

Cost total echipamente
pret RON

pret RON

pret RON

Baieti

7

2170

2170

3640

7980

Fete

3

930

930

1560

3420

       

Kit special antrenamente incepatori – pret RON

 

3600

       

Cost total echipamente RON

 

15000

       

Cost total echipamente echiv EUR

 

3260

577 vizualizări

ONG - LICEUL PETRACHE TRISCU

In 1997 a luat fiinţă Liceul cu Program Sportiv “Petrache Trişcu” prin unirea Clubului Sportiv Şcolar „Olimpia” cu Şcoala Generală Nr. 5 „Petrache Trişcu”,aceasta din urma fiind opera lui Petrache Trişcu-Mircea viceprimar al Craiovei. Din dorinţa de a veni în sprijinul copiilor săraci din oraş, a întocmit un testament prin care a dorit să se construiasca o şcoală primară.Instituţia, condusă astăzi de către o echipă de valoare formată din:profesor Geri Mitroi–director, profesor Berindeie Mihaela şi profesor Brînduşoiu Ionel Cătălin Directori adjuncţi, a fost şi este considerată una dintre cele mai bune şcoli din municipiu şi din ţară, deoarece rezultatele remarcabile obţinute de-a lungul anilor s-au concretizat în formarea mai multor generaţii de intelectuali şi sportivi de renume judeţean, naţional şi internaţional.

Adresă:

Craiova, jud Dolj, STR. TUDOR VLADIMIRESCU, NR. 9, 

Telefon: 0740132374
Contact: Catalin Brandusoiu