Social

O TROITA -simbol al sfantei cruci

Perioada: 11.12.2020 - 31.12.2023 Activ la nivel național
277,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

Oamenii simpli din popor au ridicat troițe la răspântii, acolo unde se întretaie drumurile, iar duhurile rele găsesc prilej să ispitească sufletul la căderea serii. Călătorul înfricoșat prindea curaj, se închina și își curăța sufletul, apoi își urma drumul ocrotit de puterea crucii. Când viața se află la răscruce și numai credința curată ne ajută să alegem calea cea bună.Nu poți trece pe lângă o troiță fără să te închini și fără să trimiți un gând bun pentru cei de acasă.Mergem pe strada  și când ajungem în dreptul unei troițe uităm de toate cele rele, iar aceasta ne dă putere de a ne ruga, de a face semnul Sfintei Cruci și mergi mai departe.

Troita  va  da  putere  si  bucurie  sufletelor  bolnave sau  indurerate.Este  nevoie  de   o troita , pentru a  mentine  vie   credinta   romanilor.

Scopul proiectului

Scopul  proiectului este ca ca omul, să nu rămână singur în călătoria sa.Vrem sa  construim  o  troita ,  pentru ca  batranii  si  bolnavii  care  nu pot ajunge la  Sfanta  biserica  sa aiba un  sprijin , o  alinare , o  mangaiere  la  vreme  de  necaz.

Vrem sa  lasam  o  speranta , un simbol  al  credintei si  biruintei in vremuri tulburi.

De ce să donez?

Pentru a  oferi  o  raza  de  lumina si  o  bucurie  in sufletele   oamenilor.Batranii si  bolnavii  nu se  pot deplasa  la   biserica.Vrem sa  le  oferim  un  locusor  unde sa  poata  sa se  roage si sa  aprinda o  lumanare!

2364 vizualizări

ONG - ASOCIATIA MANGAIERE PENTRU SUFLETE

Asociaţia MANGAIERE  PENTRU SUFLETE are  misiunea de a oferi  sprijin persoanelor aflate in situatii de dificultate, persoane lipsite de conditii minime de trai cum ar  fi adapost, hrana, asistenta medicala, persoane cu dizabilitati fizice, psihice,  copii aflati in dificultate, familii cu mai multi copii care traiesc la limita subzistentei,  sustinerea ideii de solidaritate umana si ajutorarea batranilor neajutorati.

Adresă:

municipiul Piatra Neamt, str. Maratei  nr . 160, bl.E2, SC.B, ET.1, AP. 35, jud . Neamt

Telefon: 0757872993
Contact: PARVU ROXANA