Protecția animalelor

O CALE DE ACCES PENTRU LABUS

Perioada: 13.05.2019 - 12.08.2019 Activ la nivel național
1925,00 Lei
Sumă target: 7500 Lei
Donează

Descriere

Proiectul nostru porneste de la un punct sensibil pentru noi: drumul de acces catre adapost a fost intotdeauna lung si anevoios, insa de curand, acesta a fost blocat complet prin desfiintarea trecerii la nivel cu calea ferata.

Se doreste astfel, amenajarea unui NOU DRUM DE ACCES catre adapostul "Ajutati-l pe Labus'', prin nivelarea cu utilaje si punerea unui strat de piatra pe amplasamentul actual.

Toate cel 1300 de animalute, dar si personalul adapostului, se vor bucura de aceasta noua cale de acces care se parcurge atat de greu in acest moment, datorita distantei mari, gropilor mari, noroiului si ploii pe timp de primavara, toamna si iarna.

Scopul proiectului

7500 lei pentru realizarea drumului de acces catre adpost; inchirierea de utilaje necesare pentru nivelarea drumului, 14 km si cumpararea de pietris pentru a-l face practicabil pentru angajati si masina care transporta hrana necesara animalelor.

Cui donez?

ASOCIATIEI "AJUTATI-L PE LABUS''

De ce să donez?

Pentru a ajuta 1300 de animale fara stapan din adapost;

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
720 vizualizări

ONG - ASOCIATIA "HELP LABUS"

Help Labus is a non-profit organization that was founded in 2004 on a genuine desire to help stray animals. It is the only active organization in Galati, which strives to respond to all requests related to pets and their medical emergencies, etc.; we have been actively involved in campaigns that aim to change the solutions adopted by the local authorities, which incline to kill stray dogs instead of neutering and returning them to their territory;

At the end of 2017 we had over 1100 rescued dogs and cats in our shelter outside the built-up of Galati city.

Adresă:

Galati, strada General Alexandru Cernat 15-17, bloc M5A, ap. 21

Telefon: 0040751024562
Contact: Grigore Corina