Social

O casuta pentru Mihai, baiatul chinuit de viata

Perioada: 05.05.2020 - 01.07.2020 Activ la nivel național
30,00 Lei
Sumă target: 120000 Lei
Donează

Descriere

Mihai, este un tânăr de 19 ani, din județul Bacău, care nu se poate bucura de viață ca ceilalți tineri, el fiind părăsit de părinți, care nu l-au ajutat și nu i-a interesat de soarta fiului lor, iar casa a început să se dărâme. Mihai este acum în grija asistentului social, pe care nu l-a lăsat inima să îl lase de izbeliște, i-a oferit toate condițiile de trai, dar a venit vârsta când tânărul trebuie să-și facă un rost în viață și un acoperiș deasupra capului. Mihai este un copil bun, care nu a făcut probleme, este absolvent a 8 clase și pentru a-și câștiga existența și a aduna bănuț cu bănuț să își construiască o căsuță, a lucrat cu ziua diverse munci, dar acum cu acest virus, nu mai poate face nici măcar acest lucru. 

Scopul proiectului

Construirea unei căsuțe, cu două camere, bucătărie și baie pentru ca Mihai să își poată porni drumul în viață. A crescut greu de tot, chinuit, singur, abandonat.  Acum plânge și se întreabă oare cât mai durează, oare de ce viața lui trebuie să fie atât de greu încercată. Are nevoie de ajutor, iar noi, putem să îl ajutăm.

Cui donez?

Donații se pot face și in contul de lei al Asociației pentru Dezvoltare Europeană și Promovarea Tinerilor din România(care se ocupă de acest caz) deschise la Banca Transilvania: RO15BTRLRONCRT00D9887606, sau în contul paypal: salveazasuflet@gmail.com

De ce să donez?

Folosiți-vă imaginația!!! Cââi dintre voi ar reuși să supraviețuiască într-o casă ca dea din imagine? Să ai și 19 ani, să fi părăsit de părinți, să nu ști încotro să o apuci? Putem face fapte bune împreună!!!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
431 vizualizări

ONG - Asociatia pentru Dezvoltare Europeana si Promovarea Tinerilor din Romania

         Asociaţia pentru Dezvoltare Europeană şi Promovarea Tinerilor din Romania –ADEPT Romania, este o organizatie nonprofit, care are ca scop dezvoltarea europeană şi promovarea tinerilor, diagnoza sociala, formularea, evaluarea si optimizarea politicilor guvernamentale, promovarea accesului la informatii, transparentei decizionale si încurajarea participarii civice, promovarea traditiilor, valorilor si simbolurilor româneşti, protecţia mediului, promovarea activităţilor turistice, educaţionale şi culturale.

Adresă:

Arad

Telefon: 0751873577
Contact: Adrian Tincu