Sanatate

PUNCTE DE PRIM AJUTOR PREMEDICAL IN CARTIERE

Perioada: 12.09.2018 - 31.03.2019 Activ în Iasi
100,00 Lei
Sumă target: 150000 Lei
Donează

Descriere

Aceste puncte de prim ajutor vor fi construite și utilate de către Asociația Ambulanța.Life prin Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași, vor fi racordate la utilități de către Primăria Muncipiului Iași, costurile privind utilitățile vor fi suportate de Primăria Municipiului Iași, iar costurile de funcționare vor fi suportate de către Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași.

Scopul proiectului

Aceste puncte de prim ajutor vor fi construite și utilate de către Asociația Ambulanța.Life prin Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași.

Cui donez?

Serviciul Voluntar de Ambulanță, prin permanențele pe care le-a desfășurat pe parcursul anului 2018 a ajutat la salvarea a sute de vieți prin prevenție și intervenție promtă atât pe timp de ger cât și pe timp de caniculă.

De ce să donez?

Cazurile minore pot fi tratae și de către astfel de echipaje, astfel, foarte multe solicitări care sunt respinse sau puse în așteptare de dispeceratul unic pot fi tratate cu rapiditate la aceste puncte de prim ajutor deoarece nu necesită intervenție medicală de specialitate.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
658 vizualizări

ONG - Asociatia Ambulanta.Life prin Serviciul Voluntar de Ambulanta

Asociația Ambulanța.Life prin Serviciul Voluntar de Ambulanță desfășoară activități de instruire a populației privind acordarea primului ajutor și asigură măsuri privind acordarea primului ajutor la evenimente.

Prin desfășurarea cursurilor de prim ajutor, dorim să ajutăm căt mai mulți oameni ca să dețină cunoștințe de bază privind acordarea primului ajutor până la sosirea ambulanței, sau a medicului.

În anul 2018, construim 5 puncte de prim ajutor în 5 cartiere aglomerate din Municipiul Iași, și lansăm un serviciu de ambulanță care va funcționa cu personal instruit și calificat, care prestează servicii pe bază de voluntariat.

Adresă:

Aleea Păcurari, Nr. 8, BL. G4, Et. 1, Ap. 5, Mun. Iași, Jud. Iași

Telefon: 0755499108
Contact: Benchea Marius Gratian