Sanatate

Pentru seniorii nostri

Perioada: 25.11.2015 - 31.12.2016 Activ în Iasi
990,00 Lei
Sumă target: 80000 Lei
Donează

Descriere

Prin proiectul „Pentru seniorii noștri” ne propunem să acordăm servicii social-medicale pentru îngrijirea la domiciliu a 30 de vârstnici care sunt abandonați de familii sau care locuiesc singuri, cu posibilități reduse de întreținere, care se confruntă cu probleme grave de sănătate, sunt imobilizați la pat sau se află în fazele terminale ale unor boli.

Articole externe

Scopul proiectului

Îngrijirea la domiciliu a 30 de vârstnici care se confruntă cu probleme grave de sănătate, sunt imobilizați la pat sau se află în fazele terminale ale unor boli.

Cui donez?

Grupul țintă este format din 30 de vârstnci care sunt singuri și abandonați cu posibilități reduse de trai, vârstnici imobilizați la pat, și vârstnici care deja se află în fazele terminale ale unei boli, cu un nivel de trai precar.

 

De ce să donez?

Pentru a aduce speranță în sufletul vârstnicilor care nu au niciun sprijin, pentru a le schimba și înfrumuseța ultimele clipe din viața lor, pentru a le oferi o bătrânețe ușoară, lipsită de grija zilei de mâine, pentru a-i face să zâmbească.

Fii și tu alături de ei! Fă-i și tu să zâmbească!

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1226 vizualizări

ONG - ASOCIATIA SF. DAMIAN

Activăm cu misiunea de a sluji, în spiritul filantropiei, pentru alinarea suferinţei semenilor afectaţi de boală şi sărăcie si pentru a contribui la dezvoltarea persoanei şi comunităţilor umane prin combaterea marginalizării sociale, prin apărarea drepturilor omului si prin protejarea mediului înconjurător.

Contribuim la integrarea socială şi implicarea tinerilor în comunitate prin programe de voluntariat şi participare civică.

Contribuim la prevenirea tentativelor de suicid prin serviciul Helpline (www.alegsatraiesc.ro).

Contribuim la îmbunătăţirea calităţii vieţii vârstnicilor prin servicii de îngrijire social-medicală şi paliativă la domiciliu (www.ingrijirevarstnici.ro).

Adresă: Iași
Telefon: 0332 801480
Contact: Director