Sanatate

Primul Ajutor Salveaza Vieti

Perioada: 24.11.2016 - 28.11.2017 Activ la nivel național
10,00 Lei
Sumă target: 20000 Lei
Donează

Descriere

Proiectul "Primul Ajutor Salveaza Vieti" este raspunsul Asociatiei Civile de Prim Ajutor si Interventie la Dezastru (A.C.P.I.D) la educatia deficitara la nivel national in domeniul primului ajutor de baza. Acest proiect a fost initiat cu scopul instruirii unui numar cat mai mare de cetateni pe o perioada definita (Noiembrie 2016- Noiembrie 2017), punandu-se accent pe tineri. A.C.P.I.D. intentioneaza sa se adreseze si locuitorilor din mediul rural, o data ce s-a atins un numar satisfacator de persoane instruite in mediul urban. 

Scopul proiectului

Instruirea unui numar a cel putin 1000 de persoane din mediul rural si urban in acordarea primului ajutor de baza.

Cui donez?

Beneficiar direct: Asociatia Civila de Prim AJutor si Interventie la Dezastru (A.C.P.I.D)

Beneficiar indirect: Comunitatea 

Target: 1000 de persoane (minim)

De ce să donez?

A-ti fost implicat(a) intr-un accident sau incident. Din cauza socului, nu sunteti capabil(a) sa va tratati rana care va pune in pericol viata, iar prietenul dumneavoastra este inconstient. In jurul dvs. se strang oameni, dar nimeni nu are cunostinte in domeniul primului ajutor de baza... aceasta situatie poate fi evitata prin accesul la instruire gratuita a unui numar cat mai mare de oameni.   

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1566 vizualizări

ONG - Asociatia Civila de Prim Ajutor si Interventie la Dezastru

 A.C.P.I.D.  este o organizatie neguvernamentala, apolitica si nonprofit ce are ca scop prevenirea şi alinarea, în mod imparţial, a suferinţei umane de orice natură şi în orice împrejurare, fără nici o discriminare bazată pe cetăţenie, naţionalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenenţa militară, socială sau politică.

A.C.P.I.D.prin statut prevede să:
a. acţioneze în caz de dezastru natural, iar în restul timpului să se pregătească să acţioneze în favoarea tuturor celor în suferinţă;
b. să organizeze, la nivel naţional sau local, servicii de ajutorare de urgenţă în favoarea victimelor dezastrelor, servicii de ambulanţă şi de îngrijire a persoanelor bolnave sau vârstnice;
...

Adresă:

Soseaua Nationala nr. 44, Bl. 44, Ap. 4, Sc. A, Jud. Constanta, Oras Ovidiu

Telefon: 0720741845
Contact: Angelescu Paul
Website: www.acpid.ro