Social

Proiect O casa Pentru Viitor

Perioada: 14.06.2023 - 15.11.2023 Activ în Brasov
1109,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

Oferirea unui adăpost, un impuls pentru tinerii dezinstituționalizați pentru a-și asuma responsabilitățile vieții adulte într-o lume în care ei nu știau ce îi așteaptă, să își continue studiile, să-și pună banii deoparte pentru a se putea întreține singuri, dupa să aibă căsuța lor și să învețe să se autogospodărească.

Articole externe

Scopul proiectului

De a sprijinii tinerii fara adapost, atunci cand părăsesc centrele de plasamenet! Ne dorim sa ii ajutam, oferindu-le un acoperiş deasupra capului, pe o anumită perioadă de timp, astfel încât să nu cunoască experienţa de a trăi pe străzi, foamea, frigul și orice alte lipsuri.

Cui donez?

Închiriem un apartamentcu trei camere pentru cazarea a 5 tineri, unde vor beneficia un nr total de 5 persoane de acest proiect. Vor fii consiliați, îndrumați și consiliați în vederea integrării în societate, în vederea dezvoltării personale și orientării profesionale. Pentru unii fiind lucruri simple, însă pentru tinerii care nu au nici un sprijin, necesită susținere, încurajare și un prieten care să le fie aproape. Primul pas este de-a identificarea și obținerea unui loc de muncă și responzabilizarea tânărului pentru o viață independentă.

De ce să donez?

Multi oameni au ajuns mult mai departe decât au crezut, datorită faptului că cineva a avut încredere în ei.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
436 vizualizări

ONG - Asociatia Zambeste Pentru Viitor


   Scopul Asociaţiei ”Zâmbeşte pentru Viitor” este de a sprijini tinerii atunci când au nevoie, mai ales când părăsesc sistemul de ocrotire socială oferit de stat, la vârsta de 18 ani, de a facilita integrarea sociala, astfel încât să nu cunoască experienţa de a trăi pe străzi, în lipsuri și probleme. În principal, ajutorul nostru este orientat către educație, auto-gospodărire în viaţa de zi cu zi şi comportament în societate, prin programele educative şi de informare.

Adresă:

Strada Iuliu Maniu nr 43, etj. 8, birou 811/B C.P 500091 - Brașov - România

Telefon: 0773 787 071
Contact: Rupi Gabor