Sanatate

Renovare si dotare Centru Local de Recoltare a Sangelui Pascani

Perioada: 27.12.2019 - 30.04.2020 Activ în Iasi
0 Lei
Sumă target: 100000 Lei
Donează

Descriere

În anul 2019, Serviciul Voluntar De Ambulanță a preluat o clădire de la Primăria Municipiului Pașcani pentru a înființa un Centru Local de Recoltare a Sângelui în Municipiul Pașcani. Clădirea are nevoie de intervenții pe interior si are nevoie de dotări specifice recoltarii de sânge.

Scopul proiectului

Renovarea si dotare Centru Local de Recoltare a Sangelui Pascani

Cui donez?

Asociația Ambulanța.Life este un ONG infiintat in anul 2017, are un nr. de 150 de voluntari, astfel este cea mai mare organizație de profil din Regiunea Moldovei.

De ce să donez?

Lipsa de sânge este una acută în România, asta se datorează atât lipsei de personal cât și lipsei de centre locale în care să se efectueze recoltari de sânge, astfel, pe raza județului Iași, în medie, zilnic sunt colectate 40 de unitati sanguine din cele 100 necesare pentru a acoperi nevoile din spitale.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1483 vizualizări

ONG - Asociatia Ambulanta.Life prin Serviciul Voluntar de Ambulanta

Asociația Ambulanța.Life prin Serviciul Voluntar de Ambulanță desfășoară activități de instruire a populației privind acordarea primului ajutor și asigură măsuri privind acordarea primului ajutor la evenimente.

Prin desfășurarea cursurilor de prim ajutor, dorim să ajutăm căt mai mulți oameni ca să dețină cunoștințe de bază privind acordarea primului ajutor până la sosirea ambulanței, sau a medicului.

În anul 2018, construim 5 puncte de prim ajutor în 5 cartiere aglomerate din Municipiul Iași, și lansăm un serviciu de ambulanță care va funcționa cu personal instruit și calificat, care prestează servicii pe bază de voluntariat.

Adresă:

Aleea Păcurari, Nr. 8, BL. G4, Et. 1, Ap. 5, Mun. Iași, Jud. Iași

Telefon: 0755499108
Contact: Benchea Marius Gratian