Educație

SPRIJINA UN VIS

Perioada: 25.11.2015 - 01.04.2016 Activ în Olt
1190,00 Lei
Sumă target: 10000 Lei
Donează

Descriere

Asociatia pentru Educatii Nonformale "D’Accord" sustine creativitatea, implinirea, cariera si talentul. Actiunile din proiectul "Sprijina un vis" vor fi dedicate elevilor talentati, din scolile orasului Corabia, Olt, care din cauza situatiilor financiare precare nu reusesc sa-si valorifice talentul propriu. 

“Talentele” jurizate vor fi din zone artistice diverse: pictura, poezie, dans, muzica, teatru. Participantii vor parcurge un pachet de cursuri de specialitate, conform talentului personal si isi vor procura instrumente si echipamente fara de care ar pierde din calitatea evolutiei: o chitara, un nai, o vioara, un costum specific…

Scopul proiectului

Costientizarea tinerilor si a comunitatii cu privire la pierderea si non-valorizarea talentelor din cauza situatiilor financiare precare si a lipsei indrumarilor de specialitate.

Cui donez?

Tinerilor talentati din scolile orasului Corabia, cu probleme financiare care constituie bariere evidente in devenirea artistica a cestora si pentru promovarea si diseminarea rezultatelor proiectului: DVD, pliante, site.

De ce să donez?

Pentru remunerarea trainerilor si instructorilor de specialitate si pentru procurarea recuzitei artistice: instrumente muzicale, costume specifice.

 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
566 vizualizări

ONG - Asociatia pentru Educatii Non-formale D'Accord

Asociatia pentru Educatii Non-formale D'Accord deruleaza actiuni de sprijinire a tinerilor si adultilor, informare si reprezentare a elevilor, utilizand cele mai diverse metode non-formale.

 

Scopul ONG-ului este: formarea, modernizarea si diseminarea unei noi dimensiuni in domeniile atitudinal, valoric, profesional si de actiune a personalitatii umane cu ajutorul educatiei non-formale, corelata sau nu cu alte tipuri de educatie, dimensiune care sa duca la o mai buna integrare profesionala, educationala si sociala.

Adresă: Strada Cuza Voda, nr. 69, Corp A, parter, CP 235300, localitatea Corabia, judetul Olt
Telefon: 0040249560823
Contact: Iulica Pirlea
Website: www.daccrod.ro