Educație

Sansa la educatie

Perioada: 01.03.2021 - 31.03.2022 Activ în Bucuresti
0 Lei
Sumă target: 252000 Lei
Donează

Descriere

Stimularea mentala, antrenarea fizica, integrarea sociala si dezvoltarea mai ampla a abilitatilor copiilor din medii defavorizate prin activitati creative de imaginatie, cultural-artistice si de abilitate practica.

Realizarea educatiei pentu toleranta, promovarea intelegerii si a receptivitatii fata de calitatile si defectele celorlalti, formarea calitatilor de cooperare, filantropie, etc.

Includerea, in mod direct, a copiilor din medii defavorizate in comunitatea locala si participarea la concursuri, simpozioane, evenimente, vernisaje, expozitii, etc.

Stabilirea unor raporturi afective pentru ai ajuta in procesul de formare a autonomiei personale.

 

Scopul proiectului

Contributia la reducerea marginalizarii si integrarea copiilor din medii defavorizate prin educatia muzicala si arte plastice – sansa la educatie facultativa pentru profilul vocational prin acordarea de burse de studio si merit

Cui donez?

70 de copii impartiti in:

  • 20 copii – burse arte plastice
  • 25 copii – burse speciale copii medii defavorizate
  • 25 copii – burse de merit copii medii defavarizate

De ce să donez?

Donand, oferi o sansa la educatie unui copil defavorizat, o sansa la o noua viata, o sansa pe care nu a primit-o de la parinti.

” Educatia este cea mai puternica arma pe care o poti folosi sa schimbi lumea” (Nelson Mandela)

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
821 vizualizări

ONG - Asociatia Omis

Misiunea Asociaţiei OMIS este aceea de a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii OMULUI aflat în diferite etape ale propriei existenţe – copii talentaţi sau care prezintă risc crescut la abandon şcolar proveniţi din familii defavorizate; copii cu dizabilităţi şi persoane vârstnice, care până în prezent au fost OMIŞI de propriile familii, societate sau instituţii legislative. Prin intermediul asociaţiei ne propunem să oferim accesul la o viaţă mai sănătoasă, servicii educaţionale de calitate, servicii de integrare şi incluziune socială, servicii de consiliere/suport şi apartenenţa la o comunitate în care promovăm FAPTA BUNĂIUBIREA APROAPELUI şi  ACCEPTAREA

Adresă:

strada Zaganului nr 28,Pantelimon, Ilfov

Telefon: +40736767233
Contact: Florin Toropoc
Website: www.omis.ro