Educație

Scoala online accesibila tuturor

Perioada: 01.10.2020 - 01.06.2021 Activ la nivel național
0 Lei
Sumă target: 40000 Lei
Donează

Descriere

Diminuarea sărăciei prin educație este misiunea Asociației Diaconia Ajutor Internațional încă de la înființare. Prin centrul nostru educațional au trecut dealungul anilor sute de copii proveniți din famili dezavantajate social. Aici au primit ajutor la teme, o masă caldă zilnic, servicii de igienă dar și suport moral. Educatorii noștri au servit nu doar ca învățători, dar și ca figuri părintesti. Ideea de "școala online" pare insa departe de realitate pentru mulți dintre ei. Nu toți copiii dispun de calculatoare, internet sau nici măcar electricitate. Organizația noastră își propune să doteze două clase cu aparatură ce va permite copiilor să nu abandoneze școala ci să continue să invețe fără a fi afectați de situația dificilă pe care o traversăm cu toții.

Scopul proiectului

40.000 LEI - Dotare cu calculatoare, accesorii și internet a două săli de clasă pentru a face posibilă "școala online" pentru copiii fară posibilități sau mijloace de bază, pentru împiedicarea abandonului școlar.

Cui donez?

Asociația Diaconia Ajutor Internațional a înfiintat centrul educațional în 2006 în Brașov, Str Carierei nr. 65, unde elevii din zona Bartolomeu și Răsăritului își petrec o parte bună din zi studiind, învățând și desfășurând activități sportive. Centrul educațional dispune de mai multe clase pentru diferite grupe de vârstă, fiecare cu educatori pregătiți să mânuiască provocările ce le prezintă lucrul cu copiii, dar și de un teren de sport construit în curtea asociației.  

De ce să donez?

A nu lăsa comunitatea de izbeliște în momentele grele înseamnă responsabilitate socială. Copiii ajutați de către dumneavoastra prin organizatia noastră au nevoie de sprijin acum mai mult ca niciodată. Criza are potențialul să facă daune mai mari decât cele economice, și anume sociale. Donațiile au rolul de a contribui la împiedicarea abandonul școlar în comunitățile dezavantajate social. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
443 vizualizări

ONG - Asociatia Diaconia Ajutor International

Asociatia Diaconia Ajutor International este o organizatie crestina umanitara care ofera asistenta copiilor, familiilor si persoanelor aflate in dificultate. Serviciile oferite, urmaresc imbunatatirea conditiilor de viata, prevenirea institutionalizarii copiilor si combaterea abandonului scolar.

Adresă:

Str. Carierei. nr.65, Brasov

Telefon: 0368429179
Contact: Lucian Gog