Protecția animalelor

Speranta la viata pentru cateii cu parvoviroza

Perioada: 26.02.2021 - 01.07.2021 Activ în Galati
1220,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

Parvoviroza este una dintre cele mai întâlnite boli virale la căței, cu o rată de mortalitate de peste 50%. Din păcate, este o boală fără leac. Tot ce poate fi făcut pentru un cățel cu parvo este să îl ții în viață, în speranța că va supraviețui. Unul din cele mai importante lucruri pe care un medic veterinar le face pentru a ajuta cățelul este administrarea de fluide, minerale și vitamine, prin perfuzii.

Dar, știați că majoritatea cățeilor cu parvo ajung la veterinar cu hipotermie? Animalul bolnav își pierde abilitatea de a-și menține temperatura corporală. Ceea ce poate duce rapid la deces.Un dispozitiv pentru încălzirea soluțiilor perfuzabile face în aceste cazuri diferența dintre viață și moarte. 

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul campaniei ROLDA este să strângă fonduri pentru a echipa cabinetele veterinare din comunitățile sărace cu dispozitive de încălzire a soluțiilor perfuzabile. Hipotermia la căței poate duce rapid la deces. În aceste cazuri, încălzirea si reglarea temperaturii corpului folosind perfuzii calde este rapidă și extrem de eficientă.  

Cui donez?

ROLDA este o organizație nonprofit, cu o vastă experiență în salvarea și reabilitarea animalelor abandonate. De asemenea, ROLDA dorește să sprijine comunităţile sărace de iubitori de animale. Este greu să îi oferi cățelului tău un trai bun și acces la servicii medicale atunci când abia îți permiți să îți întreții familia.

Campania ROLDA “ speranță la viață pentru cățeii cu parvoviroză” are ca scop creșterea ratei de supraviețuire a cățeilor cu parvo. Un dispozitiv pentru încălzirea perfuziilor oferă o speranță că membrul blănos al familiei va scăpa cu bine. 

De ce să donez?

Această campanie se adresează iubitorilor de animale care doresc să ofere o șansă la viață cățeilor cu parvo din comunitățile sărace ale României. Cabinetele veterinare din zonele rurale nu sunt echipate cu aparatură modernă. Parvoviroza nu ține cont de asta. Această boală face ravagii peste tot în țară.  Echiparea cabinetelor veterinare cu acest dispozitiv face diferența dintre moarte și vindecare, fără a crește costul tratamentului. 

9489 vizualizări

ONG - Fundatia ROLDA

Fundația ROLDA oferă, eficient și responsabil, asistență animalelor abandonate, fără stăpân, care au nevoie de tratamente veterinare de urgență, care necesită reabilitare și adăpost. Fundatia ROLDA este o organizație non guvernamentală, apolitică, înregistrată ca fundație în Registrul Fundațiilor și Asociațiilor de pe lângă Judecătoria Galați, dosar nr 5/PJ/2005; 30-1/1679, CUI 18416340.

Ajutăm animale care nu au nici o altă speranță. Cu oameni ca voi. Pentru comunitatea noastră.

Obiectivele noastre se concentrează pe salvarea animalelor fără stăpân, rănite sau aflate în pericol, reabilitarea lor, programe de sterilizare ale animalelor de companie din zonele rurale, programe sociale și educative.

Scurta prezentare video (engleza) Noi suntem #ROLDA

Cel mai ambițios proiect: Centrul de reabilitare și terapie PawzUp. Realizabil cu ajutorul oamenilor ca tine. Funcțional pentru intreaga comunitate datorită animalelor fără stăpân reabilitate. 

 

 

 

 

Adresă:

Sediul: com. Smârdan, jud. Galați
Adresa de corespondență: Str. Feroviarilor nr 16, Bl. C2, ap. 18
800563 Galați

Telefon: 0748903612
Contact: Elena Daniela Costin
Website: https://rolda.ro