Educație

Tabara EDFORSO - terapie pentru copiii abandonati

Perioada: 12.06.2019 - 11.09.2019 Activ în Bucuresti
3443,00 Lei
Sumă target: 9450 Lei
Donează

Descriere

Mulțumită ție, au fost realizate 4 ediții ale taberei EDFORSO - EDUCAȚIE, FORMARE, SOCIETATE. Tu și alți oameni frumoși, dornici de implicare și cu inițiativă, v-ați adunat pentru cauza copiilor abandonați și astfel au fost realizate primele 4 ediții ale taberei EDFORSO.  Vă mulțumim din toată inima noastră! 

Fiecare ediție EDFORSO, de-a lungul timpului, ne-a demonstrat cât de binefăcătoare a fost pentru copiii insituționalizați. Am reușit să le oferim o speranță pentru ziua de mâine și modalitățile de a se încuraja să depășească momentele grele. Le-am deschis dorința de a fi independenți și de a înțelege că educația și munca sunt căile sigure pentru o viață decentă și fericită.

 

Articole externe

Scopul proiectului

Scopul taberei este de a consolida deprinderile de viață independentă pentru ei și de a-i ajuta să-și accepte condiția psiho-emoțională. Noi credem că un prim pas spre succes este să-ți accepți trecutul și astfel poți să construiești omul de mâine, frumos și luminat.

 

Cui donez?

Beneficiari ai acestei tabere vor fi 15 tineri proveniți din centrele de copii. Scopul taberei este de a consolida deprinderile de viață independentă pentru ei și de a-i ajuta să-și accepte condiția psiho-emoțională. Noi credem că un prim pas spre succes este să-ți accepți trecutul și astfel poți să construiești omul de mâine, frumos și luminat.

De ce să donez?

Taberele EDFORSO sunt mai mult decât câteva zile de distracție. Sunt, pentru copiii noștri, ai sociețății românești, adevărate „călătorii inițiatice”, în care descoperim împreună căile prin care putem fi mai buni, valoroși pentru societate și pentru noi înșine.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
1375 vizualizări

ONG - VOCEA COPIILOR ABANDONATI

Scopul nostru este să fim alături de tinerii/ copiii abandinați, oferindu-le sprijin atât prin activități educative, cât și prin simplul fapt că au, printre membrii asociației, persoane în fața cărora să-și deschidă sufletul, să fie ascultați și iubiți.

Mai mult, dorim să le facem auzită VOCEA!

Oferim tinerilor programe prin care învață ce drepturi și obligații au, din punct de vedere legal, și le arătăm căile legale prin care se pot adresa autorităților competente. Dar, mai ales, îi ajutăm să-și găsească un punct de echilibru în viață, să-și dea seama la ce sunt buni, cum se pot ajuta, cum pot fi piloni de bază pentru societate, să se descopere ca ființe sociale, ca oameni care, cu muncă și dedicare, pot deveni profesioniști foarte buni în orice domeniu pe care și-l aleg.

O societate nu poate evolua fără tineri. Vă rugăm să țineți minte că toți oamenii sunt valoroși, că ei nu au ales să fie abandonați de părinți și că asta, în niciun caz, nu îi descalifică în fața celor care au crescut în familiile biologice.

Adresă:

Comuna Snagov, Sat Snagov, Soseaua Snagov nr. 135, Bl. D4, Sc. 1, Ap. 2, Jud. Ilfov

Telefon: 0743365469
Contact: Visinel BALAN