Social

Tabara EDFORSO, destinata copiilor abandonati

Perioada: 24.05.2021 - 31.07.2021 Activ în Bucuresti
6451,00 Lei
Sumă target: 9780 Lei
Donează

Descriere

Suntem la a patra ediție a TABEREI EDFORSO și putem spune că avem și primele rezultate. Le-am promis copiilor că vom organiza a cincea ediție cu condiția să aibă rezultate bune la școală :). Și pentru că s-au confirmat rezultatele vă invităm să ne susțineți și în acest an. 

Credem cu tărie că singura șansă pentru ca acești îngeri să reușească este să-și continue studiile și mai mult de atât să fie pregătiți pentru o viață independentă. Doar 7% din tinerii abandonați reușesc să se integreze în comunitate. Organizam pentru al patrulea an consecutiv Tabăra EDFORSO – EDUCAȚIE, FORMARE, SOCIETATE menită să consolideze deprinderile de viață independentă.

Beneficiarii taberei sunt 10 copii abandonați. Tabăra va avea loc la munte, în perioada 15 - 20 august 2021.

 

Scopul proiectului

Copiii vor experimenta o serie de programe ce au rolul consolidării deprinderilor de viață independentă, după cum urmează:

  • Management financiar;
  • Managementul conflictelor;
  • Activități recreative, de conștientizare și acceptare a statutului lor.
  • Ghid – cum ne prezentăm la un job?
  • Ghid – plan de viitor!
  • Activități specifice zonei "Fermă". 

Cui donez?

Plătim cazarea, hrana și activitățile celor 10 copii de la centrul de plasament din Sector 1. 

De ce să donez?

Pentru ca această tabără să aibă loc avem nevoie de ajutorul tău. Ne trebuiesc 9780 lei, iar tu poți fi unul din sponsorii binelui pentru realizarea taberei. Aici poți dona simplu, ca și cum ai plăti o factura electrică.

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2210 vizualizări

ONG - VOCEA COPIILOR ABANDONATI

Scopul nostru este să fim alături de tinerii/ copiii abandinați, oferindu-le sprijin atât prin activități educative, cât și prin simplul fapt că au, printre membrii asociației, persoane în fața cărora să-și deschidă sufletul, să fie ascultați și iubiți.

Mai mult, dorim să le facem auzită VOCEA!

Oferim tinerilor programe prin care învață ce drepturi și obligații au, din punct de vedere legal, și le arătăm căile legale prin care se pot adresa autorităților competente. Dar, mai ales, îi ajutăm să-și găsească un punct de echilibru în viață, să-și dea seama la ce sunt buni, cum se pot ajuta, cum pot fi piloni de bază pentru societate, să se descopere ca ființe sociale, ca oameni care, cu muncă și dedicare, pot deveni profesioniști foarte buni în orice domeniu pe care și-l aleg.

O societate nu poate evolua fără tineri. Vă rugăm să țineți minte că toți oamenii sunt valoroși, că ei nu au ales să fie abandonați de părinți și că asta, în niciun caz, nu îi descalifică în fața celor care au crescut în familiile biologice.

Adresă:

Comuna Snagov, Sat Snagov, Soseaua Snagov nr. 135, Bl. D4, Sc. 1, Ap. 2, Jud. Ilfov

Telefon: 0743365469
Contact: Visinel BALAN