Social

Un Paste mai bun

Perioada: 06.03.2019 - 28.04.2019 Activ în Bihor Bucuresti Cluj Constanta Giurgiu Iasi Ilfov Prahova
3826,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

Campania ”Un Paște mai bun” este organizată de Fundația Lumina în colaborare cu Fundația Tuna și ne propunem să ajutăm peste 10000 de famillii din România.

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a ajuta 10 000 de familii din România să se bucure de sărbătorile pascale, oferindu-le alimente de bază și dulciuri pentru copii în valoare de 50 de lei pentru fiecare familie.

Cui donez?

Beneficiarii acestui proiect sunt membrii celor 10 000 de familii pe care ne propunem să le ajutăm, prin asigurarea unui pachet cu alimente în valoare de 50 de lei

De ce să donez?

Când donăm, când ajutăm, cu toții ne simțim mai buni, deoarece prin gestul nostru, oricât de mic ar fi, știm că aducem un zâmbet pe fața unui copil sau a unui adult care se confruntă cu probleme grele în viața de zi cu zi.

De asemenea, prin astfel de acțiuni putem să îi învățăm pe copii că e important să ajute, să se implice și să-i susțină pe cei mai puțin norocoși.

3158 vizualizări

ONG - Fundatia Lumina Institutii de Invatamant

Fundatia Lumina Instituții de Învățământ a luat infiintare in anul 2001, în conformitate cu legislația în vigoare din România și își desfășoară activitatea în mod deschis si transparent.

Ca scop principal fundatia noastra are promovarea valorilor culturale şi ştiinţifice prin educaţie si își propune să continuie ideile generoase ce au însuflețit activitatea omului de cultură multivalent, profesorului, cercetatorului, matematicianului, inginerului. Actiunii noastre sa alaturat societatea comerciala Lumina  Institutii de Invatamant SA.

Adresă:

strada balta albina,nr.9,sector 3,bucuresti

Telefon: 0756222777
Contact: valentina bounegru