Sanatate

Zana Maseluta -prietena copiilor din mediul rural

Perioada: 15.01.2021 - 30.06.2021 Activ în Galati
10,00 Lei
Sumă target: 5000 Lei
Donează

Descriere

Zana Maseluta este un proiect dedicat igienei orale pentru copii. Sanatatea dintilor influenteaza tot organismul de aceea este important sa avem dinti sanatosi.

In cadrul proiectului 50 de copii proveniti din familii defavorizate din mediu rural, vor primi periute si pasta de dinti, vor face un consult gratuit la stomatolog si vor fi invatati cum sa foloseasca corect periuta. De asemenea vor primi si o brosura-carte cu o poveste frumoasa despre Zana Maseluta.

Scopul proiectului

Educarea si constientizarea importantei igienei orale la copii. Reducerea numarului de copii cu probleme ale danturii.

Cui donez?

Celor 50 de copii cu varste intre 3 si 15 ani proveniti din familii defavorizate din mediul rural. Acesti copii nu pot beneficia de un consult stomatologic deoarece familiile lor de multe ori abia reusesc sa puna mancare pe masa. Acesti copii nu au o educatieprivind igiena orala, pentru ei periuta si pasta de dinti sunt un lux.

De ce să donez?

Unii dintre noi nu sunt atat de norocosi si noi putem aduce zambetul pe buze copiilor proveniti din familiile defavorizate. Sanatatea dintilor este importanta atat din punct de vedere estetic cat si al sanatatii intregului organism. Ajutand un copil sa aiba dinti sanatosi ajuti la dezvoltarea unui adult sanatos. Doneaza!!! Putin cate putin se face intregul. 

2609 vizualizări

ONG - Asociatia Femeilor Profesioniste

Asociatia a luat fiinta din nevoia tot mai mare a femeilor din toate domeniile profesionale, de indrumare,sustinere si promovare. Activam in domeniile filantropie si voluntariat, educatie, drepturile femeii si lupta impotriva discriminarii.

Adresă:

Str. Bujor, nr. 1, Sat Sendreni

Telefon: 0743862098
Contact: Zenaida Costea Savin