Educație

Laboratorul Mobil IKEDOO

Perioada: 18.10.2014 - 18.10.2015 Activ la nivel național
4370,00 Lei
Sumă target: 148900 Lei
Donează

Descriere

Laboratorul Mobil IKEDOO este un autobuz real, care pune la dispozitie materialele, uneltele si procedurile necesare si suficiente crearii mediului, atmosferei si situatiilor de joc si invatare care sa sustina intelegerea, in defavoarea achizitiei oarbe de concepte si metode de lucru. Este un cadru oficial in care invatam neoficial, cu accent pe dezvoltarea abilitatilor de toate felurile (intelectual-cognitive, motrice, afective, motivationale, de comunicare, de relationare, etc.). Proiectul incorporeaza echipa alcatuita din oameni cu minti deschise si curioase (arhitecti, psihologi, traineri, ingineri, marketeri, antreprenori), echipamentele interactive si nu isi centreaza activitatea in jurul oferirii de raspunsuri, ci in jurul generarii de noi intrebari care sa mentina mintea in forma.

Articole externe

Scopul proiectului

Laboratorul Mobil IKEDOO este un proiect revolutionar si ambitios prin care ne propunem, incepand cu anul școlar 2014-2015, sa introducem sistemul de educatie prin experienta in scolile din Romania, in urma caruia beneficiarii nu raman cu etichete scrise de traineri, ci cu o lista de resurse personale descoperite pe cont propriu.

Cui donez?

Beneficiarii sunt copii cu varste intre 6 - 14 ani, preponderent din familii defavorizate. Dintre acestia, mentionam comunitati in care activeaza Tech for Romania, Fundatia Fast sau Erste Foundation.

Pe parcursul unui an de zile, vom ajunge in 32 de scoli/ comunitati si la un numar de aproximativ 500 beneficiari.

De ce să donez?

Ne dorim cresterea sanselor de angajare  si a spiritului antreprenorial al viitoarelor generatii din mediile defavorizate. Vom realiza acest lucru, prin ateliere de bricolaj in care copii isi realizeaza proiecte proprii sau de grup pornind de la conceperea obiectului trecand prin executie si evaluarea rezultatului prin comparatie cu proiectul initial. 

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.
2120 vizualizări

ONG - IKEDOO Institute

IKEDOO este Liderul Educatiei Experientiale, fiind un institutut de cercetare dinamic care genereaza programe educationale avangardiste pentru copii.

Adresă: 16A, Popa Rusu St., Bucharest 2
Telefon: +40 747 610 778
Contact: Mihaela Sultana
Website: www.ikedoo.com