Partener de implementare

Deschis

Cultura, Educație

Scoala din curtea scolii

Life Education for All

Suma target

0 RON

10 RON

0 Donații ONG

Distribuie acest proiect pe

Descriere

Educatia outdoor are multe beneficii atat dpdv al sanatatii fizice si mentale cat si dpdv educational (simtindu-se bine intr-o activitate de invarare, copiii vor dezvolta atasament fata de educatie). Life Education for All promoveaza educatia outdoor dotand scolile din Romania cu spatii de invatare in aer liber din 2020.

Detalii proiect

Aria de acoperire

Este național

Perioada donații

17.05.2024 - 31.12.2025

Scopul proiectului

Dotarea cu 1-2 spatii de invatare in aer liber al fiecarei scoli din tara care dispune de curte si aplica pentru proiectul "Scoala din curtea scolii".

Beneficiarii proiectului

Elevii si profesorii institutiilor de invatamnt dotate cu spatii de invatare in aer liber.

De ce să donez?

Pentru ca fiecare contributie care ajuta la cresterea calitatii scolii romanesti e o investitie in viiitorul tau.

Linkuri externe

Cum poți ajuta

 • Distribuie proiectul în social media

  Dă un share proiectului pe Facebook, Instagram, Linkedin, sau trimite direct unui prieten pe WhatsApp sau Messenger pentru a-i spune despre proiectul acesta.
 • Donează sau voluntariază

  Eşti interesat de acest proiect și de activitatea acestui ONG? Donează chiar acum și ajută-i să implementeze sau pentru această organizaţie.
 • Scrie despre proiect pe site-ul tău

  Dacă ai un site sau un blog, atunci copiază acest

  cod de embed

  și pune-l într-un articol, pe una din paginile site-ului sau într-un newsletter un widget de donații pentru acest proiect.

Galerie media

Life Education for All

LEFA s-a infiintat in octombrie 2014 din necesitatea unui vis care se cerea implinit. Visul nostru este ca noi si copiii nostri sa traim intr-o lume mai buna. Si pentru ca lumea este formata practic din fiecare dintre noi, contributia fiecaruia dintre noi este esentiala. Iar noi ne-am gandit sa contribuim acolo unde avem competente si unde credem ca schimbarea se poate produce; adica in educatia copiilor si a tinerilor. “Educatie pentru suflet” este un proiect de educatie nonformala dedicat copiilor intre 5-10 ani pe care ne dorim sa-l pilotam pe parcursul unui an scolar si sa dezvoltam intreaga curricula si manualul “Educatie pentru suflet”.