Social

Campionatul de Bine 2014, premiat in cadrul Romanian CSR Awards

...
Data de publicare 02.06.2015 Publicat de Bursa Binelui

Premiul a fost decernat in cadrul categoriei „Sustinerea Comunitatii”, Campionatul de Bine fiind o competitie adresata proiectelor sau propunerilor de proiecte implementate de ONG-urile din Romania in comunitatile in care acestea activeaza sau pentru o anumita categorie de beneficiari, plecand de la o nevoie identificata pentru care organizatia doreste sa stranga fonduri.


Premiul Romanian CSR Awards vine ca o recunoastere a unui model de sustinere a sectorului asociativ din Romania creat si implementat de Banca Comerciala Romana (BCR).


„Acest premiu este despre si pentru cele 300 de ONG-uri inscrise pe platforma Bursa Binelui, precum si pentru cei 15.000 de donatori care, de la lansarea platformei, in octombrie 2012, au donat aproape 150.000 de euro. Multumiri speciale merg catre partenerii nostri, EuPlatesc.ro si Fundatia Gala Societatii Civile, care si-au dedicat timpul si expertiza pentru ca acest proiect sa aiba succes”, a declarat Simona Adam, Expert Relatii Comunitare in cadrul BCR.


Campionatul de Bine este gazduit, organizat si implementat de Bursa Binelui, o platforma de donatii necomisionate dezvoltata de catre Banca Comerciala Romana, in parteneriat cu EuPlatesc.ro.

 

La cea de-a doua editie a Campionatului de Bine, desfasurat pe parcursul a trei luni de zile, participantii au reusit sa atraga 285.645 de lei de la 7304 donatori.

Organizatiile castigatoare au atras cele mai multe donatii de la cei mai multi donatori:
Asociatia Romana Impotriva Leucemiei - ARIL care a strans donatii pentru cei peste 9.000 de pacienti anuali din cadrul sectiei de hematologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB).

Asociatia SOS Infertilitatea, care a mobilizat donatorii pentru pacientii hipofertili si cuplurile de varsta reproductiva care se confrunta cu probleme de fertilitate.

Si Asociatia Kogayon, care a mobilizat iubitorii de natura si sustinatorii ecoturismului, in folosul comunitatilor locale, copiilor si vizitatorilor viitorului Centru Oltenia de sub Munte.


Atat Campionatul de Bine, cat si Bursa Binelui, care functioneaza permanent pentru organizatiile care doresc sa stranga donatii, in orice perioada a anului, indiferent de cauza, reprezinta un instrument complex pus la dispozitie sectorului asociativ de catre Banca Comerciala Romana. Acestea reprezinta un agregat pentru mobilizarea si transformarea membrilor organizatiilor in fundraiseri in vederea atragerii si fidelizarii donatorilor.

1266 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.