Educație

HOW TO... in social media cu Bursa Binelui

...
Data de publicare 24.04.2019 Publicat de Bursa Binelui
Cel de-al doilea workshop din seria HOW TO... cu Bursa Binelui îşi propune să traseze bazele promovării în mediul online pe canalele social media utilizate de ONG-uri. Workshop-ul ”Social media și promovare online” va avea loc în data de 14 mai și va fi susţinut de Laura Plugaru, Online Communications Expert la BCR.
 
Cu o experiență de 10 ani în Comunicare și organizare de evenimente, Laura a absolvit Comunicare și Relații Publice la Universitatea din București și Masterul Comunicare & Brand Management din cadrul SNSPA. În prezent, aceasta coordonează toate canalele Social Media ale băncii.
 
În cadrul workshop-ului ”Social media și promovare online” participanţii vor învăţa cum să identifice reţelele de socializare principale şi secundare pentru dezvoltarea ONG-urilor pe care le reprezintă, modul în care se stabilesc diversele obiective în social media, precum şi ce înseamnă strategia editorială şi gestionarea comunităţilor.
 
Structură workshop:
# Introducere în Social media
# Identificarea rețelelor de socializare principale și secundare pentru eforturile de comunicare
# Stabilirea obiectivelor în Social Media în funcție de obiectivele de marketing și comunicare
# Strategie editorială
# Gestionarea comunităților în Social Media
# Facebook Ads & performanța campaniilor online
# Studii de caz & exerciții practice
# Q&A
 
Când: 14 mai l Unde: București (adresa va fi comunicată ulterior)

Durată: 2h 30m l Interval orar: 17:00 - 19:30 l Capacitate: 30 de participanți
 
Evenimentul este dedicat exclusiv reprezentanților ONG-urilor înregistrate pe platforma BursaBinelui.ro. Accesul este gratuit și se realizează în ordinea înscrierii.
 
Termenul limită pentru anunțarea participării: joi, 9 mai, ora 12:00, printr-un e-mail pe adresa bursabinelui@bcr.ro. Participarea va fi confirmată de organizatori, funcție de numărul locurilor disponibile.
 
***
Bursa Binelui organizează în perioada aprilie – iunie 2019 o serie de workshop-uri dedicate ONG-urilor înregistrate pe platforma de donații fără comision bursabinelui.ro. Workshop-urile vor fi susținute de către specialiști ai Băncii Comerciale Române (BCR) și vor aborda subiecte de interes pentru reprezentanții sectorului asociativ.
1342 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.