Educație

HOW TO... write projects to get funding

...
Data de publicare 22.05.2019 Publicat de Bursa Binelui
Al treilea și ultimul workshop din seria HOW TO... cu Bursa Binelui, ”Cum să scriem proiecte care să obțină finanțare?”, se va concentra în jurul scrierii de proiecte pentru sectorul asociativ care să atragă atenţia finanţatorilor. Workshop-ul va avea loc în data de 13 iunie și va fi susţinut de Claudia Oprescu, Expert CSR în cadrul BCR.

Claudia Oprescu are o experiență de zece ani în domeniul comunicării și relațiilor publice atât în agenții de PR, cât și în companii. De șapte ani conduce o organizație non-guvernamentală alături de care face proiecte de educație non-formală pentru tineri. A absolvit Relații Internaționale și Studii Europene la Universitatea din Pitești și Masterul Comunicare & Relații Publice din cadrul SNSPA. Claudia Oprescu coordonează activitatea de implicare în comunitate a BCR.

Workshop-ului ”Cum să scriem proiecte care să obțină finanțare?” îi va ghida pe cei înscrişi să înţeleagă în mod detaliat care este planul de scriere şi elementele componente ale unui proiect, să citească ghidul solicitantului, dar şi să afle care sunt sursele de finanţare şi call-urile de finanțare la care pot aplica.
 
Structură workshop:
# Introducere în scrierea de proiect: ce trebuie să știm înainte de a scrie?
# Identificarea elementelor proiectului
# Cum citim ghidul solicitantului?
# Surse de finanțare și call-uri la care putem aplica
# Plan de scriere a proiectului
# Greșeli pe care organizațiile le fac atunci când scriu un proiect
# Studii de caz & exerciții practice
# Q&A
 
Când: 13 iunie l Unde: București (adresa va fi comunicată ulterior)

Durată: 2h 30m l Interval orar: 17:00 - 19:30 l Capacitate: 30 de participanți
 
Evenimentul este dedicat exclusiv reprezentanților ONG-urilor înregistrate pe platforma BursaBinelui.ro. Accesul este gratuit și se realizează în ordinea înscrierii.
 
Termenul limită pentru înscriere: luni, 10 iunie, ora 18:00, printr-un e-mail pe adresa bursabinelui@bcr.ro. Participarea va fi confirmată de organizatori, funcție de numărul locurilor disponibile.
 
***
Bursa Binelui organizează în perioada aprilie – iunie 2019 o serie de workshop-uri dedicate ONG-urilor înregistrate pe platforma de donații fără comision bursabinelui.ro. Workshop-urile vor fi susținute de către specialiști ai Băncii Comerciale Române (BCR) și vor aborda subiecte de interes pentru reprezentanții sectorului asociativ.
1610 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
CONSTANTIN DOBRESCU:
Nu inteleg cum se face inscrierea. M-am logat pe contul nostru dar nu vad niciun buton sau link pentru inscriere la workshop pe aceasta pagina, mai sunt locuri disponibile?
vineri, 7 iunie 2019 15:54:35
Simona Tanase:
Multumesc pentru oportunitate.
vineri, 7 iunie 2019 15:20:14
Otilia Radu:
Nu reusesc sa ma in scriu
vineri, 7 iunie 2019 14:58:55