Educație

Începe Campionatul de Bine 2017

...
Data de publicare 06.11.2017 Publicat de Bursa Binelui

COORDONATE: 15 noiembrie 2017, orele 10.00 - 17.00, București, Sala Multifuncțională, Sediul BCR.

 

Sesiunea principală din cadrul workshop-ului - Strategia de marketing și comunicare în social media pentru ONG-uri - va fi susținută de Alexandru Negrea, cofondator al primului curs intensiv de marketing și comunicare în social media din România și va cuprinde:
# Stabilirea obiectivelor de comunicare.
# Strategia concretă de comunicare în social media.
# Facebook Ads - Noțiuni și practici.


Alexandru Negrea
este cofondator al primului curs intensiv de marketing și comunicare în social media din România, pe care în ultimii cinci ani l-au absolvit peste 800 de cursanți. În perioada 2010 - 2013 a ocupat funcția de Social Media Manager la Banca Comercială Română, iar între 2013 și 2015 a coordonat departamentul de Facebook Marketing în cadrul agenției Spada.

În 2015 a înființat Social Smarts, companie de cursuri intensive pentru dezvoltarea abilităților sociale, activitatea lui acoperind zona de training și consultanță în social media pentru companii și agenții.


Sesiunea de Educație financiară va fi susținută de Nicoleta Deliu, Șef departament Comunicare Corporativă și Afaceri Comunitare - BCR


Nicoleta Deliu
lucrează de peste 9 ani în domeniul comunicării, timp în care a experimentat și adrenalina din agenție și strategia aplicată de partea clientului. A absolvit Masteratul de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Nationale de Studii Politice și Administrative si este absolventă a CIPR Londra în domeniul relațiilor publice.
 
 

Înscrie-te la workshop...


***
Workshop-ul se adresează reprezentanților organizațiilor înregistrate pe Bursa Binelui, care doresc să înscrie proiecte / propuneri de proiecte în cadrul Campionatului de Bine 2017, cu scopul de a-i pregăti pentru atragerea unui număr cât mai mare de donații și pentru fidelizarea donatorilor.


Termenul limită pentru înregistrare la workshop este luni, 13 noiembrie, ora 18.00 sau în limita locurilor disponibile.


Ca să deveniți utilizator al platformei pentru a avea acces la informațiile despre workshop, vă rugăm să vă înregistrați aici.

 

 

2339 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.