Educație

Învață cu Bursa Binelui: "Strategia de social media pentru ONG-uri" cu Alex Negrea

...
Data de publicare 27.09.2021 Publicat de Bursa Binelui

Bursa Binelui lansează seria de webinars ”Învață cu Bursa Binelui” dedicată ONG-urilor înscrise pe platformă.

 

Primul workshop din serie - ”Strategia de social media pentru ONG-uri” – va fi susținut de Alex Negrea, în data de 13 octombrie, de la ora 16:00, pe Zoom.


În cadrul acestui webinar, organizațiile vor avea ocazia să învețe despre strategia de marketing și comunicare în social media, despre setarea obiectivelor SMART, construirea de personas pentru audiența organizației sau cum se realizează un plan de conținut, printre multe altele.


Alex Negrea construiește și promovează produse digitale de peste 10 ani, iar în 2015 a înființat Social Smarts, companie de cursuri, webinarii și consultanță pe teme de marketing și comunicare în social media. În 2012 a creat primul curs intensiv de social media din România, cu peste 1.500 de absolvenți în prezent și un premiu pentru excelență în educație din partea IAA România.

 

Dacă ești reprezentantul unei organizații înregistrată pe Bursa Binelui, te poți înscrie la webinarul ”Strategia de social media pentru ONG-uri” cu Alex Negrea, din data de 13 octombrie, AICI.

Înscrierile la webinar sunt deschise până în data de 8 octombrie, ora 17:00.

1426 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.