Social

Izolarea termică a centrului de copii Casa Soarelui din Giurgiu, susținută de Policolor și S.O.S. Viețile Copiilor, a fost finalizată

Izolare termica
Data de publicare 29.11.2013 Publicat de Ofelia Moisa

Producătorul de lacuri și vopsele Policolor a participat la proiectul de izolarea termică a orfelinatului Casa Soarelui din Giurgiu, furnizând materialele necesare acestui proiect.

 

Acțiunea demarată de fundația non profit S.O.S. Viețile Copiilor și susținută de Policolor, a avut ca obiect creșterea confortului termic, reducerea cheltuielilor cu încălzirea și oferirea condițiilor propice pentru copii găzduiți aici. Din dorința de a le arăta că este alături de ei, Policolor a pregătit materialele de construcție necesare pentru aceste operațiuni: polistiren expandat, amorsa pentru tencuială și tencuiala decorativă.

 

„Multumim S.O.S Viețile Copiilor pentru șansa de a contribui la un proiect care aduce un beneficiu real comunității și oferă copiilor condiții normale de trai. Un astfel de demers este natural și ne bucurăm că am putut fi de ajutor iar acești copii vor întâmpina sărbătorile într-un mediu mai cald”, a declarat Andreea Ion, director de resurse umane Policolor.

 

Casa de tip familial Soarele, reabilitată pe parcursul lunii noiembrie cu concursul Policolor și a altor companii din sectorul construcțiilor, găzduiește 10 copii cu vârste între 2 și 6 ani. Lucrările au presupus refacerea suprafețelor exterioare deteriorate, anveloparea propriu zisă și finisarea exterioară, finalizată cu montarea jgheaburilor de apă. Participarea Policolor a urmărit să ofere un sprijin si în activitatea de zi cu zi a cadrelor care asigură educația și dezvoltarea armonioasă a copiilor. Compania dorește să fie alături de casa de copii Casa Soarelui și pe viitor

 

Casa de copii Casa Soarelui din Giurgiu, unul dintre centrele de profil din municipiu, are ca obiectiv îngrijirea unei categorii sociale sensibile: copii abandonați sau proveniți din familii care nu le pot asigura condițiile necesare de ocrotire, creștere și educare.

 

S.O.S Viețile Copiilor, asociația care a demarat acțiunea de termoizolare, este o organizație non-profit care are ca scop oferirea unei șanse mai bune copiilor instituționalizați prin dezvoltarea sistemului de protecție a copiilor și crearea de servicii sociale eficiente. Următoarea acțiune S.O.S. Viețile Copiilor dedicată centrului Casa Soarelui are ca obiect amenajarea unui loc de joacă adecvat, cu toate utilitățile necesare: tobogane, covor anti lovituri, balansoare, mese de activități. 

1193 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
Acest proiect nu are încă niciun comentariu.