Educație

Pe Bursa Binelui poti sa te imbogatesti

Binele poate fi marfa de schimb
Data de publicare 28.11.2012 Publicat de Un broker de bine

Este greu sa faci bine. Nu pentru ca suntem mai rai in vremea din urma, dar pentru ca suntem pe fast forward. Circulam, traim, schimbam marfa, bani sau vorbe intr-atat de repede cum nu am facut-o vreodata.

 

Vrem sa trecem repede mai departe, iar binele atarna greu in bagaj.  Pe deasupra se mai si vede, jenant, ca un biletel lipit pe ascuns un coleg rautacios: “Naiv”. 

 

E greu sa facem bine, pentru ne-au lipsit atat de multe, atat de mult timp, incat ne-am obisnuit sa ne dorim doar lucruri marunte, care oricum nu vor fi vreodata ale noastre cu adevarat. Am uitat sa dam, am uitat ca, doar daruind putem pastra darul.

 

Cand daruim, incetam sa fim saraci! Pentru ca darul transforma totul in aur. Sufletul, priceperea, curajul unui popor se transforma in aur daca se ating de bine. 

 

Au mai ramas cativa oameni buni. Ii admiram. Stim ca ei sunt cei mai bogati dintre noi. E timpul sa avem cu totii curajul de a fi la fel de bogati. Facand, vorbind, impartind si sprijinind binele sa se intample.

 

Pe Bursa Binelui, binele e marfa de schimb.

Pe Bursa Binelui poti sa te imbogatesti!

 

Semnat: un broker de bine

1959 vizualizări

Comentarii

Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a putea comenta!
zlotea aurelia:
buna ziua ma numesc aura sunt din brasov si am si eu nevoie de ajutor sunt o mama singura cu doi copii si unul cu hanticap grav este foarte greu sa i cresti poate acum de craciun cineva se gabdeste si la sufletele noastre doamne ajuta
luni, 24 decembrie 2012 12:31:18
Sfanta Asociatia Caritabila Sfanta Melania:
Felicitari pentru initiativa dvs., ne bcuram ca mai sunt si oameni de bine in aceasta tara. Salutam eforturile dvs. de a face BINE pe www.bursabinelui.ro
Cu respect, echipa www.sfantamelania.ro " Pentru ca toti copiii sa fie fericiti !"
vineri, 7 decembrie 2012 11:00:29