ASOCIATIA DE INITIATIVA CIVICA SI DEZVOLTARE LOCALA NEAMT

De ce să devin voluntar?

Nimic nu se compara cu sentimentul ca ai contribuit la comunitatea din care faci parte sau ca ai ajutat niste persoane mai putin norocoase. Prin voluntariat te asiguri personal ca lumea se asaza pe un fagas mai bun dar investesti si in tine, deoarece atunci cand esti voluntar acumulezi o serie de competente care te ajuta atat în relatia cu cei din jurul tau, dar si la facultate sau la locul de munca.

Fii voluntar
Domenii activitate
Social
Adresă:

TIRGU NEAMT, STR. PICTOR NICOLAE GRIGORESCU, BL. G4/100, SC. A, ET. 3, AP.66, JUD. NEAMT

Email: c***************
Contact: IOANA URZICA
Website: www.aicdl.ro

Descriere ONG

Asociația de Inițiativă Civică și Dezvoltare Locală a fost înființată în anul 2020, este o organizație umanitară, neguvernamentală, apolitică și non-profit iar scopul ei este de a schimba pozitiv societatea, devenind o punte de legătură între cei care doresc să ajute și cei care au nevoie de ajutor. Activitatea AICDL se bazează exclusiv pe voluntariat, având sloganul „Ajută-ne să-i ajutăm”.

Activitatea socială a AICDL se axează pe îmbunătățirea calității vieții beneficiarilor, prin renovarea locuințelor, donarea de bunuri materiale, alimente și identificarea nevoilor urgente și soluționarea lor.

602 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!