ASOCIATIA NOTEABOUTLIFE

Domenii activitate
Educație
Adresă:

Municipiul Bucuresti, Sector 6, BLD. Iuliu Maniu, Nr. 67, Bl. 6P, Sc. 1, Et. 6, Ap. 23

Telefon: 0722375777
Contact: Lucian Mustata
Website: www.lucianandpartners.com

Descriere ONG

Asociatia Noteaboutlife a luat nastere in toamna anului 2014, cand am identificat o situatie cu care se confrunta multi parinti in aceste timpuri. Mai exact nevoia de a fi mai responsabili in procesul de crestere si educare a copiilor si de a primi un minim necesar de cunostinte care sa-i sprijine pe parcurs. 

Impreuna cu o echipa de experti in domeniul psihoterapiei, stiintelor sociale si al educatiei copilului, am pus bazele proiectului Scola pentru Parinti.

Oferim cursuri pentru parinti: viitori părinți 1 – 9 luni, părinți cu copii vârsta 0 – 3 ani, 7 – 11 ani, 12 – 14 si 15 – 18 ani.
Organizatia noastra deruleaza programe  in comunitatile defavorizate, pentru a oferi sprijin familiilor in privinta abandonului, vilolentei si traumelor aferente. Saracia determina de multe ori separarea, instrainarea sau destramarea familiei. Aceste situații au un impact major asupra dezvoltarii copiilor din familiile respective, sporesc nivelul stresului emotional sau produc traume si totodata pe termen lung in societate.

34 vizualizări

Proiecte susținute