Asociatia ACADEMY PLUS

De ce să devin voluntar?

La ACADEMY+PLUS organizam evenimente pentru candidati si cursanti. Majoritatea evenimentelor au ca obiectiv dezvoltarea abilitatilor de relationare ale cursantilor nostri. In aceast context, voluntariatul intr-un mediu atat de dinamic are acelasi rol, dezvoltare personala si, totodata, deprinderea unei arii noi de expertiza: educatia in IT. 

Fii voluntar
Domenii activitate
Educație
Adresă:

Str. Sub Cetate, Nr 11D, Ap 1, Floresti, Jud. Cluj

Email: c*********************
Contact: Geta
Website: www.academyplus.ro

Descriere ONG

ACADEMY+PLUS este o scoala de IT alternativa sistemului traditional. Gratuita pentru cursanti si construita in jurul unei metode revolutionare, a fost lansata in 2014 in parteneriat cu celebra Ecole 42 din Paris. 

Scoala din Romania face parte din reteaua internationala 42, cu prezenta in Franta, Ukraina, Republica Moldova, Africa de Sud, USA - Silicon Valley.  

Cu o metoda axata pe practica, ACADEMY+PLUS pune accent pe experienta de invatare, pe resursele din comunitate, reusind sa stimuleze potentialul si motivatia cursantilor.

La numai doi ani de la deschidere, ACADEMY+PLUS a format 198 de cursanti, din care 110 au fost angajati in companii cu profil informatic.

Industria IT a devenit in ultimii ani un brand de tara pentru Romania, numeroase companii cautand programatori romani pentru a construi aplicatii si produse informatice. In acest context, nevoia de persoane specializate in IT este din ce in ce mai mare. 

1826 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!