Asociatia Alfa Grup

De ce să devin voluntar?

Adevărata compasiune generează acțiune. Credem în puterea celor cărora le pasă si credem că putem aduce culoare în lumea gri a unor bebelusi , copii si adolescenti!

Fii voluntar
Domenii activitate
Drepturile omului, Educație, Social
Adresă:

Cluj-Napoca, str Decebal 22-24

Email: O*******************
Contact: Daniela Volosen
Website: www.alfa-grup.com

Descriere ONG

De 8 ani, Alfa Grup şi-a câştigat un loc în inimile şi vieţile a mii de bebeluşi, copii, adolescenţi şi tineri abandonaţi, lipsiţi de sprijinul unei familii sau care traiesc in sărăcie extremă.Anii de experienţă pe care îi avem în spate, programele pe care le-am dezvoltat pentru aceşti copii, ne-au arătat că există un singur secret al eficienţei: IMPLICAREA CONSTANTĂ, PE TERMEN LUNG.  Existăm și acționăm pentru ridicarea copiilor, adolescenților și tinerilor afectați de abandon parental, abuz fizic, psihic și sexual, de sărăcie, discriminare și afecțiuni grave de sănătate.
Ne implicăm să schimbăm conjunctura nefavorabilă a vieții lor, să-i ajutăm să se recupereze, să progreseze emoțional și fizic.
Urmărim dezvoltarea lor individuală în direcția dobândirii unei vieți independente, aflate în armonie cu ei înșiși și cu societatea din care și Ei fac parte.

427 vizualizări

Proiecte susținute