Asociatia Clubul Sportiv Logic Delta

De ce să devin voluntar?

A fi  voluntar inseamna sa am posibilitatea  de a ajuta pe cei care au nevoie, sa am provocari, realizari si un sentiment de implinire. Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi! 

Fii voluntar
Domenii activitate
Sport
Adresă:

Loc. Tulcea, str. Isaccei , nr. 24 - Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea ( Casa Olteanu)

Email: s******************
Contact: Sarighioleanu Marius
Website: https://logicdelta.wordpress.com/

Descriere ONG

Asociația Clubul Sportiv Logic Delta a fost înființată în anul 2014  din dorința de a promova și dezvolta șahul în rândul tinerilor tulceni. Asociația Clubul Sportiv Logic Delta este un club sportiv –  asociaţie nonprofit organizată în baza Legii 69/2000 şi a O.G. 26/2000 și are numărul de identificare în Registrul Sportiv TL/A2/00157/2014 fiind afiliată la Federația Română de Șah prin Hotărârea F.R.Șah nr.48 / 15.07.2014 .

Clubul are ca obiectiv principal promovarea şahului în rândul copiilor şi juniorilor, asigurarea unor condiţii optime de iniţiere, pregătire şi perfecţionare, încurajarea tinerelor talente spre şahul de performanţă precum şi organizarea de turnee pentru a da posibilitatea de afirmare tinerilor jucători tulceni.

În ultimii ani sportivii clubului ACS Logic Delta au reușit să câștige numeroase medalii la Campionatele Naționale de Șah , atât la individual cât și pe echipe , dar și la Olimpiadele Școlare de Șah.

 

620 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!