Asociatia GOCreate

De ce să devin voluntar?

GOCreate este contextul unui voluntariat vesel, energic si plin de creativitate, care faciliteaza dezvoltarea unor abilitati ca organizarea, multi-tasking-ul, atentia distributiva, eficienta sau dexteritatea practica. 

Fii voluntar
Domenii activitate
Cultura, Educație
Adresă:

Gilau, str. Sesu de Jos nr. 1311C, jud. Cluj 

Email: i**********************
Contact: Annamaria Crainic
Website: https://gocreate.ro/

Descriere ONG

Asociatia GoCreate este o entitate non-profit, infiintata in 2017. Aceasta desfasoara proiecte cu scopul dezvoltarii creativitatii.

Grupul tinta al asociatiei sunt copiii si tinerii care, prin intermediul activitatii asociatiei, vor dobandi si dezvolta aptitudini pentru a deveni inovatorii de maine. Asigurarea de alternative de dezvoltare si acumulare de experiente pe langa informatia din sistemul de educatie standardizat ofera un echilibru in progresul viitoarelor generatii catre viata de adult.

Viziune, misiune, valori
Viziunea GOCreate se orienteaza in jurul copiilor - vor fi incurajati sa participe la activitati de educatie non-formala cu caracter experiential. Beneficiul unei astfel de actiuni este expunerea la metode de invatare diverse si la un mediu creativ ce incurajeaza actiunea.

Misiunea asociatiei este sa contribuie la dezvoltarea copiilor la nivelul creativitatii pentru ca ei sunt mestesugarii si inovatorii viitorului.

Valorile GOCreate sunt egalitatea, educatia, dinamismul si creativitatea.

919 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!