Asociatia Junior Chamber International Timisoara

De ce să devin voluntar?

Implică-te! Acțiunea ta face diferența!

Prin asumarea rolului de cetățeni activi într-o societate globalizată, membrii JCI își propun să identifice și să găsească soluții creative și eficiente la problemele comunităților din care fac parte.

Fii voluntar
Domenii activitate
Cultura, Educație, Mediu, Sanatate, Social, Dezvoltare economica si sociala
Adresă:

Timișoara, Str. Al. I. Odobescu, nr. 38, jud. Timiș.

Email: j************************
Contact: Claudia Cordea

Descriere ONG

Junior Chamber International Timișoara (JCI), este parte a organizației JCI, una dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale din lume, având peste 100 organizaţii naţionale afiliate, cu peste 200.000 membri și o istorie de peste 100 ani. Suntem o organizație mondială care aderă la viziunea de a fi cea mai importantă rețea de tineri leaderi, cetățeni activi care produc schimbări pozitive în comunitate! (național: www.jciromania.ro| internațional: www.jci.cc).

In JCI acțiunea este la nivel local, însă principiile și impactul sunt globale. Membrii înteleg că într-o societate globală, acțiunea lor locală are ecou pe tot globul. Membrii JCI caută modalități prin care să pună în practică sloganul Fii Mai Bun! ("Be Better"), cautând constant soluții mai bune, pentru a construi comunități mai bune, creând astfel un viitor mai bun. 

Implică-te! Acțiunea ta face diferența!

820 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!