Asociatia Madalin Anghelescu

De ce să devin voluntar?

Esti o persoana calda, motivata, si serioasa? Poti sa lucrezi pe cont propiu cat si in cadrul unei echipe? Sarcini Redactare de materiale informative privind tetrapareza spastica, metode de investigare si tratament si promovarea lor pe site-ul asociatiei. Realizarea unui portofoliu cu posibili sponsori si finantatori. Atragerea de finantari in vederea deschiderii unui centru de recuperare pentru tineri si adulti precum si pentru alte proiecte ale asociatiei.
Fii voluntar
Domenii activitate
Social
Adresă: Bucuresti,Str.Fortunei,Nr.59,Sector1
Telefon: 0729984018
Contact: Anghelescu Liliana
Website: www.asociatiamadalinanghelescu.ro

Descriere ONG

Asociatia Madalin Anghelescu este o asociatie a parintilor copiilor cu tetrapareza spastica infiintata in decembrie 2014 si are ca misiune apararea drepturilor si intereselor persoanelor cu dizabilitati in speta tetrapareza spastica, cresterea calitatii vietii acestora si promovarea includerii si participarii lor deplina la viata comunitatii din care fac parte. Prin toate actiunile noastre facem ca vocea persoanelor cu tetrapareza spastica sa fie auzita iar serviciile noastre sa vina in intampinarea nevoilor lor.

Asociatia se bazeaza pe sprijinul parintilor membrilor sai, ai voluntarilor si al donatorilor, sprijin esential pentru a putea continua activitatile noastre pentru persoanele cu tetrapareza spastica. I nformatii despre misiunea,viziunea si scopul asociatiei, sponsori,parteneri si voluntari pot fi vizualizate pe site-ul: www.asociatiamadalinanghelescu.ro.

531 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!