Asociatia Manieres

De ce să devin voluntar?

- Voluntarii vor avea posibilitatea de a preda in scoli, licee si centre de plasament. Este o experienta de neuitat in care simti cum informatia transmisa le poate oferi o noua sansa. - Implicarea in ajutorarea tinerilor cu varste intre 16-18 ani in procesul de angajare prin traininguri, discutii unu la unu, simulari de interviu - Iesiri cu tinerii defavorizati la muzeu, teatru si opera In concluzie posibilitatea de a produce o schimbare in bine.
Fii voluntar
Domenii activitate
Cultura
Adresă: Strada Laurentiu Claudian nr. 22 sector 2 Bucuresti
Email: a***************************
Contact: Stefana Miret
Website: www.training-eticheta.ro

Descriere ONG

Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Din 2010 si pana in prezent am reusit sa predam bune maniere unui numar de 3000 de tineri din Bucuresti si alte orase din Ardeal.

Ne dorim sa creeam un sistem de valori pentru generatiile viitoare si sa ajutam la integrarea tinerilor defavorizati in societate prin cunoasterea bunelor maniere

De asemenea prentru tineri am dezvoltat o serie de cursuri care sa le faciliteze accesul pe piata muncii: "Vreau sa ma cunosc", "Cum sa-mi construiasc un CV", "Cum sa ma imbrac la un interviu", "Cum sa vorbeasca la un interviu"

 

Bunele maniere- cartea ta de vizita catre noi orizonturi

1429 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!