Asociatia Pro Arta Dezvoltare si Cunoastere

De ce să devin voluntar?

Dacă ne împărtășești pasiunea pentru eLearning și valorile după care ne ghidăm în activitatea noastră, te invităm să ni te alături ca Voluntar. Poți fi profesor și pasionat de eLearning, sau doar pasionat de educația digitală și deschis spre colaborare cu mediul educațional.

Fii voluntar
Domenii activitate
Cultura
Adresă:

Str Poetului, nr 15-17, Arad, România

Email: c**********************
Contact: Dorothea NICA
Website: asociatiapro.ro

Descriere ONG

Asociația Pro ADC este un ONG înființat în 2009 în Arad, focusat pe educație, sănătate și tehnologie. Oferim suport de specialitate școlilor și profesorilor pentru creșterea capacității acestora de a furniza o educație digitală de calitate. În acest sens, furnizăm o rețea de platforme eLearning integrate, dezvoltate cu instrumente open-source. La acestea se adaugă și activități de formare a abilităților profesorilor de creare a conținutului digital.

Calitatea educației ar trebui să fie determinată de abilitățile digitale existente, precum și de metodele online de învățare, predare și colaborare. Toate acțiunile noastre sunt canalizate spre a deveni un etalon al educației digitale. 

Viitorul copiilor noștri depinde de noi. Iar educația este singura cale prin care le putem asigura un viitor luminos, din toate punctele de vedere. Realitatea cu care ne confruntăm în ultimele zile ne întărește credința în meritele educației digitale, care poate elimina barierele fizice și asigură accesul la învățare tuturor.

 

2243 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!