Asociatia SAMAS

De ce să devin voluntar?

Alatura-te echipei SAMAS si vei deprinde abilitati de la organizarea de evenimente pana la realizarea de campanii de fundraising si proiecte de mobilizare a comunitatii. In plus, vei avea acces la informatii extrem de importante despre sanatate, educatie, psihologie, relatii. Empatia si profesionalismul sunt importante pentru noi!

Fii voluntar
Domenii activitate
Drepturile omului, Educație, Sanatate, Social
Adresă:

Str. Popa Soare Nr. 16, ap. 2,  Sector 2 Bucuresti

Email: c**********************
Contact: Ana Maita
Website: http://www.programsamas.ro

Descriere ONG

Asociația SAMAS este organizația nonprofit, care a dezvoltat singura rețea națională de educatori perinatali (din rândul asistenților medicali și moașelor), specializați în educația prenatală și postnatală, în nutriția mamei și copilului. Obiectivele Asociației pe termen lung sunt: creșterea ratei de alăptare exclusivă, informarea corectă a mamelor despre procesul nașterii, îmbunătățirea stării de sănătate a mamei, dar și a bebelușului, printr-o nutriție echilibrată atât în timpul sarcinii, cât și postnatal.

Începând cu 2013, când a fost inițiat programul SAMAS și până la finele anului 2018, 18.704 mame au participat la cursurile SAMAS în peste 20 de orașe, iar peste 443.352 de mame au beneficiat de consultanță perinatală în perioada 2013 – 2018. Mai mult, Asociația SAMAS a oferit educație și suport perinatal unui număr de peste 5.636 de gravide și mame din medii defavorizate la nivel național.

www.programsamas.ro

#SAMAS #copiisanatosi #cutiabebelusului

#educatieperinatala

3045 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!