Asociatia Shakespeare School pentru Educatie

De ce să devin voluntar?

Asociatia are nevoie de voluntari care sa predea limba engleza in centre sociale si care sa ajute la comunicarea proiectului si identificarea de noi parteneri.
Fii voluntar
Domenii activitate
Educație
Adresă: Str. Eufrosin Poteca, nr.42 A, sector 2, Bucuresti
Email: o********************************
Contact: Oana Pirvan
Website: http://asociatiapentrueducatie.ro/

Descriere ONG

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie a fost fondata in 2011, din dragoste pentru copii si din convingerea ca educatia le poate schimba viitorul. Credem ca o limba straina poate deschide multe usi.

 

Proiectele Asociatiei se indreapta catre: copiii performanti, care sunt incurajati sa atinga potentialul maxim prin perfectionarea lb. engleze; copiii din medii defavorizate care sunt incurajati sa invete lb. engleza pentru a avea acces la un viitor mai bun.

 

Organizam anual Shakespeare School Essay Competition, concurs national de creatie in lb. engleza dedicat elevilor de gimnaziu, liceu. In 6 editii, 24000 de participanti si-au inscris eseurile in concurs.
Am dezvoltat programul Engleza pentru Viata, in care voluntarii merg in centre sociale si predau engleza. In doar 1 an, am reusit sa ajutam 1000 de copii din Bucuresti si din tara, iar numarul este in crestere.

1733 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!