Asociatia Speranta Andradei

De ce să devin voluntar?

Pentru a putea schimba viata unui copil, pentru a putea face un bine in societate, pentru dezvoltarea personala si profesionala.

Fii voluntar
Domenii activitate
Educație, Sanatate, Social
Adresă:

str. Cuza Voda, nr. 56, Focsani, Vrancea

Email: s**************************
Contact: Toma Oana

Descriere ONG

ASOCIATIA "SPERANTA ANDRADEI" este o organizatie nonguvernamentala de protectie speciala a copiilor cu sindrom autist, fara scop patrimonial. 
Asociatia are ca obiectiv abilitarea si integrarea sociala a copiilor cu sindrom autist, accentuandu-se importanta interventiei precoce. 
Asociatia si-a propus sa asigure traiul copiilor cu autism în mediul lor de existenta, suport social si programe individualizate de training psiho-senzorio – motor.

Asociaţia Speranţa Andradei şi-a inceput activitatea în anul 2003, în cadrul cabinetului ambulatoriu de terapie şi recuperare a copilului cu autism si a deservit peste 300 de copii.

Activitatile asociatiei sunt organizate sub diferite forme: gradinita speciala, in care, in baza screening-ului timpuriu, copilul urmeaza un program de recuperare si educatie timpurie, intensiva, terapie de tip ambulator, terapie la domiciliu, consiliere de familie, insotirea copilului in unitatile educationale de catre terapeuri in vederea monitorizarii integrarii.

971 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!