Asociatia Stea

De ce să devin voluntar?

Și tu poți să contribui la schimbarea viitorului unui copil aflat în dificultate devenind parte a echipei Stea! Cea mai mare nevoie a copiilor din medii vulnerable este accea de a avea alături oameni care îi ajută să-și crească stima de sine și să-și descopere potențialul. Ei au nevoie de cineva care le arată că și ei sunt valoroși, care îi încurajează să-și facă planuri de viitor pentru a-și atinge maximul de potențial și îi sprijină să facă progrese.

Fii voluntar
Domenii activitate
Drepturile omului
Adresă:

Satu Mare, Aleea Neajlov, nr.3, bl.4, sc.D, ap.69, jud. Satu Mare

Email: c*******************************
Contact: Cristina Bala
Website: www.asociatiasteasm.ro

Descriere ONG

Viziunea Stea este o lume în care cei mai vulnerabili au puterea să iasă din sărăcie, să-și construiască o viață demnă pentru familiile lor și să contribuie la dezvoltarea comunităților din care fac parte.

Asociatia Stea are misiunea de a sustine oamenii si comunitățile marginalizate prin educație și antreprenoriat pentru a depăși obstacolele ce stau in calea incluziunii lor sociale.

Intervenția noastră se concentrează din 2016 încoace pe susținerea incluziunii sociale a comunității vulnerabile din cartierul Sătmărel din Satu Mare unde trăiesc peste 420 de persoane aflate în situații vulnerabile. Adoptăm o abordare sistemică, urmărind să implicăm factorii interesați în acțiuni complementare pe 5 axe principale : 1. Educație, 2. Parentalitate, 3. Empowerment la nivel personal și din punct de vedere economic (inserție profesională / antreprenoriat), 4. Sănătate, 5. Dezvoltare comunitară.

311 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!