Asociatia Taxi Gratis

De ce să devin voluntar?

Persoanele pe care le ajutam se afla intr-o stare critica. Afectati grav de probleme financiare si medicale, nu au alt sprijin, se descurca foarte greu atunci cand trebuie sa se deplaseze la spitale pentru analize sau pentru rezolvarea altor probleme. Multi dintre ei renunta a se deplasa si pierd analize sau investigatii deoarece efectiv nu pot ajunge acolo.

Prin implicarea ta le putem influenta viata extrem de mult!

Fii voluntar
Domenii activitate
Drepturile omului
Adresă:

 ALEEA ROTUNDA, NR.2, BL.H8, SC.B, ET.4, AP.39

Email: a***********************
Contact: Alexandru Bobes
Website: www.taxigratis.ro

Descriere ONG

Taxi Gratis este un proiect umanitar, prin care le oferim transport gratuit persoanelor cu probleme grave medicale si financiare, in Bucuresti. Suntem constienti de problemele pe care le intampina si le suntem aproape in momentele cand au nevoie de un mijloc de transport. 

Ajutam persoane cu handicap, nevazatori, suferinzi de boli grave.

De ce Gratis?

Problema transportului in randul persoanelor cu dizabilitati sau cu probleme grave financiare & medicale este una extrem de serioasa. Obtinerea unui mijloc de transport reprezinta un calvar pentru marea majoritatea dintre ei, la externare sau atunci cand trebuie sa faca deplasari intre domiciliu si unitati medicale.

 

Suntem adeptii faptelor bune, facute din suflet, neconditionat. Din acest motiv, credem ca nu conteaza cat de mult ajutam, ci faptul ca ne implicam zi de zi, incercand sa schimbam ceva. Acesta este motivul pentru care avem incredere ca putem dezvolta proiectele Taxi Gratis, prin ele schimband in bine vietile celor pe care ii ajutam.

 

 

972 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!