Aspire for Education

Domenii activitate
Educație
Adresă:

Bucuresti, str. Cobadin

Email: c***********************
Contact: Elena Zaharia
Website: www.aspireacademy.ro

Descriere ONG

Principalele proiecte: Aspire Academy, High School si Professionals - singurele scoli de vara din estul Europei unde profesori de la Harvard, Stanford, Georgetown si manageri locali predau si inspira. Acestea au loc anual in Romania, axandu-se pe 3 arii principale: leadership, dezvoltare personala si antreprenoriat. 

Scopul Aspire este sa descopere, dezvolte si conecteze in fiecare an 150 de tineri definiti prin excelenta, ce au demonstrat potential de leadership. Ne dorim sa ii inspiram sa isi uneasca fortele sa aduca schimbari in comunitatile din care provin, oferindu-le acces la resurse pe intreg parcursul vietii.

Obiectivele noastre sunt: constientizarea si mobilizarea participantilor precum si stimularea initiativei si a spiritului antreprenorial al acestora, prin realizarea de proiecte cu impact major in societate; crearea unei comunitati crescande de tineri proactivi, cu idei inovative, care sa formeze si sa reprezinte in viitorul apropiat masa critica a transformarii socio-economice a Romaniei.

2154 vizualizări

Proiecte susținute

ONG-ul nu are niciun proiect activ!